Ботев (Пд) се мести в Оризари

Архив Пловдив

26-03-2012, 11:55

Снимка:

kliuki.info

Автор:

Цветелин Костов

Всичко от Автора

"Канарчетата" наеха терен на базата на Европейския колеж

Ботев (Пд) ще тренира през почти цялата седмица на супермодерната база на Европейския колеж, която е базирана в Оризари, научи Plovdivutre.bg. „Канарчетата” вече наели единия от двата терена там и от днес в 17 часа ще започнат подготовка . Очаква се заниманието да се води от Костадин Видолов, който наследи временно уволнения Милен Радуканов. „Жълто-черните” ще използват терена, който е без осветление.

Както е известно, от днес започва подмяната на тревното покритие на стадион „Христо Ботев” в Пловдив. Въпреки това през голяма част от сезона досега „канарчетата” предпочитаха да се готвят на стадион „Беркут” в Брестник, където ще играят и домакинските си срещи от първенството през пролетта, както и във Войводиново и къде ли не, заради лошото качество на терена на „Колежа”.

След напускането на бившия управител на съоръжението Стойчо Димитров и екипа му, игрището край Бирената фабрика се превърна в картофена нива. За разлика от това условията на базата на Европейския колеж са повече от перфектни.