Магьосника извежда „канарчетата” в Поморие

Архив Пловдив

30-03-2012, 08:38

Снимка:

botevplovdiv.bg

Автор:

Цветелин Костов

Всичко от Автора

Видолов разполага с необходимия треньорски лиценз, за да води Ботев (Пд) в "Б" група, пуснаха екскурзия до морето за 10 лв.

Временният треньор Костадин Видолов- Магьосника  ще води Ботев (Пд) при неделното гостуване на Черноморец (Поморие) на старта на третия решителен дял от първенството на Източната „Б” група. 41-годишният специалист притежава треньорски лиценз А, който му позволява да е начело отбор от втора дивизия. Дори и да бъде назначен нов треньор до сблъсъка край морето, Видолов ще този, който ще изведе „канарчетата” срещу младоците на Неделчо Матушев.

Шефовете на най-стария футболен клуб в България продължават да се чудят кого да изберат за наследник на уволнения Милен Радуканов. Видолов също е вариант за наставник на тима до края на сезона. За крайното решение кой ще води Ботев във финалния му щурм за промоция в „А” група се чака тежката дума на финансовия благодетел Цветан Василев.

Междувременно от вчера започнаха записванията за поредния „жълто-черен” десант през този сезон. Цената на организираната  екскурзия е  10 лева, като в нея са включени пътуване и билет за мача. Бултрасите могат да се записват за пътуването до Поморие във феншопа на „Колежа”. Автобусите потеглят  към морето в 11.00 часа в неделя. Двубоят започва в 17:00 часа.