Кокала: Имаме проблем - 7-ми сме

Архив Пловдив

31-03-2012, 12:32

Автор:

Цветелин Костов

Всичко от Автора

Феновете на Локо (Пд) щурмуват Стара Загора срещу 7 лв., билетите за мача ще се продават само на стадиона под Аязмото

Треньорът на Локомотив (Пд) Емил Велев обяви, че пред отбора му има един сериозен проблем. Той е мястото, което заемат „черно-белите” във временното класиране. „Смърфовете” са на 7-ма позиция, на 6 пункта от местата, даващи право на участие в Лига Европа през лятото.

„Проблемът ни е, че сме на седмо място в класирането . Ще се борим до край за спечелване на виза за Лига Европа. Няма да е лесно, но има доста мачове до края, а и първенството е доста непредвидимо. Виждате, че всеки може да победи всеки. Ще играем мач за мач, като се надявам да успеем да стопим разликата”, каза пред Пловдив Утре Емил Велев.

Специалистът няма да може да разчита на наказания Даксон да Силва и контузения Базил де Карвальо за гостуването на Берое в понеделник. Иначе сенегалският нападател с френски паспорт от днес ще бъде в Пловдив, където ще продължи възстановяването си. Базил изкара няколкодневна терапия в Белград при известната сръбска лечителка Марияна Ковачевич.

„Няма съхранявам футболисти за мача с Литекс за Купата. Отиваме  в Стара Загора за победа, като ще играят тези, които са най-добре подготвени за двубоя. Момчетата тренират нормално, обстановката е спокойна, а мислите ни са насочени към предстоящия мач под Аязмото”, заяви Кокала.

Междувременно фенклуба на  Локомотив (Пд)стартира записванията за екскурзия до Стара Загора, коята ще струва  7 лв. в двете посоки. Шефовете на Берое определиха цена от 5 лв. за билетите ца привържениците на „смърфовете”.  Автобусите потеглят към Зарата в понеделник  от 15.00 часа. Входните талони за феновете на Локо (Пд) ще се продават единствено на касите на стадиона под Аязмото.