8 май : Потопете се в разнообразието

Архив Пловдив

08-05-2012, 10:44

Автор:

Елена Пенчева, ВарнаУтре

Всичко от Автора

Слънце в Телец, Луна в Стрелец

Астрологична картина на деня - 8 май

Предстои ни ден, като че ли специално създаден за общуване, нови запознанства, пътувания и развлечения. Взаимоотношенията с околните не винаги ще протичат гладко заради разминаването в мненията относно решението на някои битови, финансови и социални въпроси. Обсъждането на начина по който да протичат срещите и свободното време също може да стане повод за сблъсък на противоречиви позиции и нужди. Всичко това обаче ще създава по-скоро дребни неудобства, на които не бива да придаваме голямо значение.

В никакъв случай не прекарвайте деня в усамотение. Интелектуалния и емоционалния обмен днес могат да придадат нов смисъл на живота ви. А и случайно или съвсем закономерно живота може да ви срещне с хора, които отдавна са излезли от полезрението ви. И макар че в някои случаи тези срещи могат да породят смущение, много скоро ще се убедим че времето е успяло да прояви способностите си на лечител.

Мнозина ще бъдат завладени от стремеж към усвояване на нови знания или копнеж по далечни пътешествия. Днес можете съвсем успешно да планирате пътуванията си както и да потърсите желаната от вас информация било то чрез книга, или учител.

Вечерните часове създават прекрасни предпоставки за приятелски срещи и романтично общуване.Потребността от споделени емоции и интимен обмен ще стимулират стремежа към флирт и нови запознанства. Следва обаче да бъдете особено внимателни по отношения на очакванията си към тях. Развитието им може доста да ви изненада и да се отклони от първоначалните ви намерения.

Не давайте воля на своите слабости и капризи особено в сферата на общуването или финансите.В противен случай парите или надеждите ви ще отлетят на вятъра.

Работа и бизнес

Деловите въпроси днес ще получат позитивен тласък, а преговорите ще се увенчаят с надеждни резултати. Старайте се да дадете израз на качества като последователност, целеустременост и отговорност .Лесно ще ни се отдават дейности изискващи проява на внимание и акуратност. Дори рутинната работа ще ни се струва интересна, благодарение на което ще можем да се справим ефективно с нея.

Здраве, хранене и красота

Повишената възбудимост днес може да окаже негативно въздействие върху емоционалния ви баланс. Занимания с активен спорт ще ви дадат възможност да намерите позитивно направление на енергията си. Желателно е да ги провеждате на открито за да наситите тялото и най-вече кръвта с кислород.
Избягвайте да се поддавате на кулинарни и алкохолни слабости.Освен негативното влияние върху психиката и емоциите, те могат да влошат и здравето ви. Пазете кръвта от замърсяване.