Мол Странд с интелигентен екопаркинг

Архив Бургас

14-06-2012, 15:45

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Мрежа от инфра червени камери, оборудвани с модерна технология за разчитане на регистрационни номера, ще наблюдава всяко превозно средство постъпило в паркинга.

Интелигентна паркинг система, която ще помага на посетителите да намерят свободно място бързо и лесно, ще предложи първият лайфстайл център от открит тип СТРАНД Бургас.

Новата система  е не само удобна, но и екологична. Паркингът е направена по последна дума на техниката, съобщава money.bg.

Освен че ще отвежда шофьорите до най-близкото свободно паркомясто, системата ще показва и къде е паркирана колата. По този начин системата ще спести на клиентите допълнително лутане.

Внесена от българската фирма UBR, системата е комбинация от големи осветителни тела, обозначаващи дали мястото, върху което са поставени, е свободно и многобройни LED монитори, които насочват колите до незаети локации.

За първи път в България, мрежа от инфра червени камери, оборудвани с модерна технология за разчитане на регистрационни номера, ще наблюдава всяко превозно средство постъпило в паркинга.

С тяхна помощ, при напускане на мола, гостите на лайфстайл центъра ще могат да въведат номера на колата си на специално поставени за целта съоръжения и системата ще им покаже къде да спрели и как да стигнат до автомобила си.