200 лв. отгоре за красавица от компаньонките на Хамстера

Архив Бургас

01-07-2012, 09:35

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

"Повечето момичета нямат ангажимент като модели, а само за сексуслуги", разкрил анонимен свидетел №6

200 лв. била разликата в цената между моделките компаньонки от най-висок клас и по-невзрачните им колежки, които предлагала сутеньорската банда, ръководена от Антон Петров-Хамстера.

Това разкри късно в петък прокурорът по делото Милко Момчев. След 6-часово заседание магистрати от Софийския градски съд оставиха в ареста Петров, Мистър България 2003 Мирослав Йончев и Цветко Цветков.

Тримата бяха задържани по обвинение за склоняване към сексуслуги и осигуряване на помещения за платена любов. 

До ареста им се стигна, след като Мисис България 2008 Ралица Тодорова се съгласила да съдейства на прокуратурата за разплитането на престъпната организация. Тя била спряна заедно с приятелката си Камелия Хасан на летището във вторник, минути преди да излетят за Белгия, където работели "на витрина", казаха от прокуратурата, пише в. "24 часа".

В момента Ралица е с полицейска охрана, защото се страхувала за живота си. 
Мирослав Йончев, който е и собственик на модна агенция "Май ейджънси", въвел Ралица в бизнеса с платената любов и разделил компаньонките на две категории. 

Според прокурора красавиците попадали в по-висок клас, а не толкова привлекателните - в по-нисък. Не всеки платежоспособен господин имал достъп до снимки на момичетата. Това ставало само на имейл адрес "Салата Цезар", който Мисис България предоставяла на подбрани клиенти. 

В горния ъгъл на фотосите с 1 и 2 била отбелязана категорията им. След като мераклията харесал девойка, той се обаждал на телефона на Ралица. Схемата с имейла действала от 2011 г. Преди това снимките били на дискове. 

От Йончев Ралица научила, че организацията има и стриптийз барове. Един от тях бил "Кама сутра", където платената любов вървяла по 150 лв. на час. За да я засегне, бодигардът Цветко Цветков дори й казал, че жриците на любовта в клуба били по-хубави от моделките. Според нея Хамстера отговарял само за випаджийките, Димитър Митров-Митко Полицая, който в момента също е задържан, за клубовете. 

Мисис България 2008 влязла в бизнеса през 2010 г., когато се запознала с Мирослав. 
Той й подхвърлил, че има високопоставени мъже, които желаят интимни контакти с известни момичета. Те настоявали особено за близост със самата Ралица. Договорената тарифа била 600 лв. на час, 800 лв. за 3 часа и 1000 лв. за нощ, обяви прокурор Момчев. Половината от парите оставали при момичето, а другата - в модната агенция на Йончев. Ралица осигурявала ангажиментите, давала на клиентите снимките на момичетата. Мистър България 2003 имал толкова голямо доверие на колежката си, че я запознал с човека, който стоял над него - Антон Петров-Хамстера. Срещата им станала във фитнес на "Цариградско шосе", където Хамстера тренирал. 

Веднъж Йончев й се обадил и й казал да вземе със себе си две моделки и да отидат в хотел "Еди" в Драгалевци, съобщи прокурорът. Там ги чакали Хамстера и Цветко Цветков, охранител в "Спартак секюрити". След като пийнали, едно от момичетата се качило с Цветко в една от стаите, а Хамстера си тръгнал. 

В началото на годината Ралица заедно с приятелката си Камелия Хасан отишли за 10 дни в Белгия, където се свързали с Димитър Иларионов. Той ги уредил да работят
на витрина.

Цената била 50 евро за 20 мин, като отново се договорили да делят 50 на 50. 
Щом се върнала, се разбрала с Мирослав Йончев да му плаща 1000 евро на месец от заработеното в Белгия. Мисис България и приятелката й останали доволни от гастрола.
"Дейността на организацията продължава и в момента", обяви прокурор Момчев. Магистратите щели да търсят връзка и с Октопода. Антон Петров заедно с Алексей Петров и още четирима са подсъдими по делото "Октопод". 

Преди време две от момичетата на агенцията пътували и до Дубай, зада правят компания на богати господа, разкри Момчев. В осигуряването на момичета за сексуслуги се включила и Мис Плейбой 2009 Светлана Василева, спрягана за близка на няколко футболисти. Веднъж плеймейтката и Камелия Хасан участвали в "общ ангажимент", добави прокурор Момчев. Часове след неговото разкритие плеймейтката изпрати отворено писмо до медиите. 

"Обръщам се до всички медии с молбата да не преписват по инерция всичко онова, което безизвестни, жадни за слава персони казват по мой адрес. Най-лесният начин да станеш популярен е да обидиш едно популярно и вече доказало се лице в медийното пространство", пише тя. Освен на разказа на Ралица Тодорова обвинението стъпва и на показанията на няколко анонимни свидетели. 

"Повечето момичета нямат ангажимент като модели, а само за сексуслуги", разкрил анонимен свидетел №6. Близо 75 мин прокурор Момчев, който е обвинител и по делото "Октопод", разказва схемата на сексуслугите. 

Докато той четешеАнтон Петров и Цветко Цветков не спряха да си шушукат. Най-стреснат изглеждаше Мистър България, който бе докаран в съда по джапанки и анцуг в бяло и червено с надпис "България. Фитнес тийм Мирослав Йончев". 

Пред съда адвокатът на модела разкри, че на Йончев предстои международно състезание по фитнес. Защитникът представи 6 грамоти от международни състезания по бодибилдинг, както и характеристика от съседка на бабата на манекена. Той е бил задържан в дома на баба си. "Тази жена не е работила в агенцията на Мирослав", каза защитникът по повод на Ралица Тодорова. 

Той поиска прокуратурата да му изброи момичетата поименно. "Кои са те, имат ли трудови договори, колко пари са заработвали", попита адвокатът. 

"Крайно време беше прокуратурата да влезе и под юрганите на хората", каза адвокат Ваня Траянова, защитник на Антон Петров. Според нея материалите по делото приличали на телефонен указател на един средно голям град. Пълно е с имена, но липсва главният герой", каза тя. Траянова разкри още, че при заминаването си Ралица е била придружавана от съпруга си Георги Стефанов. 

В крайна сметка минути преди полунощ съдът остави в ареста тримата.

Организатори на конкурса: Отнехме короната на Ралица Тодорова  

“Ралица Тодорова не е Мисис България. Отнех й титлата малко след конкурса през 2008 година”, каза организаторката на престижния спектакъл Меги Савова. Тя настоява името на Ралица по никакъв начин да не се свързва с конкурса. Двете не поддържат никакъв контакт оттогава. 

Всяка носителка на титла задължително подписва договор с организаторите и е длъжна да го спазва в рамките на една година. По думите на Меги Савова обаче Ралица на няколко пъти нарушила своя, и то още веднага след коронясването си. Затова организаторката решила да й отнеме титлата.

“Изобщо не знам с какво се занимава. По време на конкурса имаше семейство. Какво обаче се случва с нея оттогава насам, нямам никаква представа”, допълни Меги Савова