Секс на плажа – затвор в Румъния, глоба в Турция, а у нас порицават

Новините

31-07-2012, 17:25

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора


Най-сигурно е да правите секс по бреговете на България, Ямайка, Финландия

В разгара на летния сезон някои са на почивка, за да открият своята половинка, а други, които са обвързани, да възвърнат романтиката

в своите отношения или да разнообразят връзката си с дългогодишния партньор. И в двата случая не може да мине без секс на плажа. Това обаче е колкото приятно, толкова и опасно, информира агенция КРОСС. В много страни през това лято са наложени сурови глоби именно за тези, които са решили да се наслаждават един на друг по плажовете.

Най-строгите закони срещу секс на обществени места са наложени в мюсюлманските страни, включително ОАЕ, Египет и Малдивите, където туристите ги грозят до десет години затвор.

В Румъния – седем години, а в Италия и Гърция за секс на публично място едва две години. Във Франция подобни шеги са заплашени от глоба до 15 хиляди евро или затвор до една година.

В Турция за секс на плажа ще бъдете принудени да платите 200 евро или да отидете в затвора за няколко месеца. В Испания за това ще да платите до 7 хиляди евро, а в Тайланд - 200 евро.

Най-сигурно е да правите секс по бреговете на България, Ямайка, Финландия, където за такова престъпление може да понесете единствено порицание от органите на реда.