Дани Милев и Поли Генова готвят звездни дуети за участие в Бургас

Архив Бургас

01-10-2012, 10:25

Автор:

Карина Кристиянова

Всичко от Автора

Известните музиканти, които имат зад гърба си много успешни съвместни проекти имат участие в Бургас на 19 октомври.

Емоционалният музикален тандем Поли Генова и Дани Милева са едни от първите звездни, които откриват есенният сезон в бургаска  топ веригата заведения. Известните музиканти, които имат зад гърба си много успешни съвместни проекти ще бъдат гости в "Рубаят си Маре" на 19 октомври.

На 5 октомври там ще представи на свежите си парлчета Лили Друмева. Талантливата дама ще представи последният си проект "Lilly of the west". Безспорно изключително интругаваща  и изпълнена с емоции ще е и вечерта, посветена на краля на рокендрола Елвис Пресли в "Рубаят Мюзик".

Резонно гост на вечерта, ще е феноменалният му имитатор и последовател Цецо Елвиса, който през лятото стана татко  за първи път точно в Бургас.  Любезните домакини от верига заведения  са подготвили още изненади за своите ревностни почитатели.

От сряда до петък за тяхното отлично настроение ще се грижи специално сформираният "Рубаят бенд", обясни музикалният директор на веригата известният  и харесван музикант Росен Сеновски. Популярни и изключително талантливата са и музикантите, които са избрани за бенда. Това са Енчо Чакъров- ударни инструменти, Любомир Джумбишлиев- бас китара, Веселин Мостров- клавишни инструменти и Елица Иванова-вокал.

Временно до като група оформи репертоара, част от състава й ще бъде и Сеновски.