Уикендът: Освободете се от товара на миналото

Хороскоп

12-10-2012, 16:00

Снимка:

© Impact Press Group

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Луната е в Последна четвърт - време за чистене

12 октомври: Ясна логика, здрав смисъл

28 лунен ден

Слънце във Везни | Луна в Дева-Везни

Астрологична картина за уикенда - 13-14 октомври

Лунният месец вече изтича и след уикенда ни очаква не само нова работна седмица, но и начало на нов жизнен цикъл, който ще дойде със своите приоритети и ще внесе изменения в нагласите и очакванията ни. Почивните дни ни осигуряват прекрасни предпоставки да се възползваме от възможностите, които ни дава Старата Луна, да подредим мислите си, да направим ретроспекция на преживяното и постигнатото.

В събота не само ние, но и звездите ще си почиват, затова ако сте предвидили дейности, които изискват активност и резултат, е добре да преразгледате решението си. Тялото ще страда от недостиг на енергия, а съзнанието от недостатъчна мотивация, затова дори упоритостта няма да ви помогне да реализирате заплануваното. В настроението ще се запази лекото раздразнение и повишената критичност към себе си и обстоятелствата в живота. Не ги пренасяйте във взаимоотношенията си с околните.

Много по-уместно е да се погрижите за тялото, за здравето и за духа си. Починете си добре, направете продължителна разходка, подредете мислите си и изчистете съзнанието си от грижите, проблемите и неприятните преживявания. Мнозина вероятно ще предпочетат да направят основно почистване у дома или в офиса. Съвсем уместни ще бъдат и малки козметични преобразувания, целящи да направят живота ви по-уютен и удобен през идващите зимни месеци. Домашната работа ще ни се отдава с лекота, а и ще излекува раздразнението и критичността.

Ако все пак обстоятелствата налагат да обърнете внимание на дейности, изискващи повишена концентрация и физическо натоварване, направете го в събота. В неделя това ще бъде съвсем неуместно и безрезултатно. Този ден определено е предназначен за почивка. Намерете си приятно занимание, което да отклони вниманието ви от източници на недоволство и гняв и ви дава възможност да разпуснете и да се заредите с положителни емоции. Луната във Везни ще актуализира темите за партньорските взаимоотношения, комфорта в общуването и положението ни в социума, които ще бъдат и главен акцент в житейската програма, заложена в предстоящото новолуние. Онези от вас, които се намират в ситуация на сериозни житейски промени, вероятно ще бъдат поканени и дори провокирани, да освободят някого или нещо и да обърнат гръб на миналото. Направете го с ясното съзнание, че разчиствате пространство в живота и душата си за нови възможности, които съдбата със сигурност ще ви предостави в бъдеще.

Здраве, хранене и красота

Уикендът определено ще донесе удовлетворение на онези, които са решили да го посветят на релаксация и занимания, насочени към грижи за тялото и душата. Условието е те да не изискват физическо натоварване. Полезни и необходими за здравето и красотата ще бъдат водните процедури и масажите. Освен източник на баланс и хармония, те ще помогнат на тялото и психиката да се освободят от блокажи и замърсявания. Козметичните грижи също трябва да бъдат насочени към почистване и освобождаване. Лесно и успешно можете да проведете диета за редуциране на теглото.