Лъжливата Бони аут от VIP Brother

Булевард

16-10-2012, 09:05

Снимка:

VIP Brother

Автор:

Александър Попов

Всичко от Автора

Още по Темата:

VIP Brother e ''БИГ резил'', рече Николета

Без нови чуждестранни звезди във VIP Brother

Ромската певица не издържа на детектора на лъжата

Фолк певицата Бони стана поредният участник, който напусна шоуто VIP Brother. Затова спомогна и последната й мисия пред детектор на лъжата, която за да бъде успешно трябваше да каже истината на шест от осем въпроса.

Това, в което се съмняваха съквартирантите, че тя е лицемерна и играе театър в Къщата, го показа и уредът.  

Още на първите два въпроса - дали ще продължи образованието си след предаването и дали има обувки, които струват над 1000 лева, тя послъга. "Обувките й струват колкото изхранването на едно малко гето", заяви в студито Иван Ласкин, който също напусна риалитито.

Детекторът отчете "Истина" на следващите пет въпроси, които бяха подготвени от съквартирантите.

Най-краен към ромката бе Ники Мартинов, който заяви, че не я понася и си позволи обидни квалификации, че е глупава и мирише. Тя пък отвърна, че Ники не бил фактор за нея. Неговата питанка бе дали Бони го смята за расист, на което тя отговори вярно с "Да".

За успеха на мисията се оказа най-важен последния въпрос на Орлин Павлов. Манипулираш ли съквартирантите, за да се харесаш на публиката?, попита поп певецът. Бони отговори отрицателно, което бе изтълкувано като лъжа. "Не съм много съгласна с детектора, но както и да е. Ако ме изгонят ще се радвам да се върна при дъщеря си", заяви изпълнителката.

В крайна сметка тя получи най-ниския вот на зрителите - 16%,  и напусна шоуто за сметка на Къци и Златка.

Плеймейтката пък едва не разрева зрителите с написана реч, в която благодари на Багата за прекараното време заедно, и че той й е върнал вярата в истинската любов. С това емоционално излияние тя сложи край на спекулациите и заяви, че всеки е тръгнал по своя път.

"Не съм момиче от държавата на Златките, за мен любовта е най-важното нещо", завърши словото си плеймейтката. И благодари на Кристина Патрашкова, че са се опознали и са станали приятелки.

На финала Бони определи капитаните на двата отбора в следващата игра, като един от тях ще отиде директно на елиминации. Тя посочи Ники Мартинов и Юлиян Константинов.