19 октомври: Бъдете принципни и далновидни

Слънце във Везни, Луна в Стрелец

Астрологична картина на деня - 19 октомври

В петък ни очаква още един позитивен и динамичен ден, в който ще можем да разчитаме както на висок интелектуален потенциал, така и на достатъчно енергия, която да подкрепя действията и инициативите ни. И съвсем петъчно -вечерта ни очаква интензивно и дори бурно общуване. Бурята може да придобие застрашителни размери още през деня обаче, ако твърде настойчиво и задълбочено се концентрираме в болезнени за обсъждане теми. Бъдете разумни - осъзнато насочете вниманието си към по-невинни теми като пътешествия, образование и научни открития. Проявете ерудицията си и дайте израз на своята индивидуалност - днешният ден може да ви срещне с хора и ситуации, с потенциал за значителен принос в повишаване на жизненото ви равнище. Вашите морал, принципност и далновидност ще бъдат подобаващо оценени. Напротив -несправедливостта проявена по отношение на околните ще се обърне срещу вас.

Емоционалният заряд днес ще е твърде висок, а склонността към излишества и поддаване на слабости и изкушения все още съвсем актуална. Съчетанието между тези две предпоставки обичайно водят до постъпки, за които в последствие може да съжаляваме. В особена степен това касае покупките и новите запознанства. И двете ще ни донесат много повече радост и удволетворение в неделя. Днес просто се наслаждавайте на общуването с интересни и приятни за вас хора, планирайте кратките пътувания и развлечения за предстоящия укенд. Многолюдни светски събития ще ни дадат възможност да се насладим не само на сърдечна приятелска компания но и да разширим кръга на своите познанства.

Работа и бизнес

и днес ще можем да се възползваме от възможности за установяване на нови делови партньорства, постигане на изгодни за всички заинтересовани страни делови споразумения и постигане на съгласие по въпроси, които до момента са биле проблематични и неясни. Успешно ще протичат също рекламни кампании, промоции и презентации. Активно търсете и прилагайте по-нестандартни и творчески решения в работата си. Придържането към стереотипиите сега само ще забави напредъкът ви.

Здраве, хранене и красота

Спортът и активното физическо натоварване и днес ще бъдат източник на здраве и младост. Неовладения енергиен потенциал обаче може да стане източник на травми не само за тези които бездействат но и за активните спортисти. Пазете ставите и сухожилията на долните крайници.Старайте се също да не замърсявате кръвта с тежки, мазни храни и алкохолни злоупотреби. Възможно е обостряне на заболявания на вените и артериите.
Клетките на кожата се нуждаят от повече кислород-лек абразивен пилинг и ще позволи да диша по-добре. Ефектът ще бъде подмладяващ.