6 ноември - Бъдете различни

Слънце в Скорпион, Луна в Лъв

Астрологична картина на деня - 6 ноември

 

Вторник ще ни донесе усещане за подем и ще внесе бодрост и повече страст в живота ни. Постепенно настроените ни ще придобие почти празнични измерения и това ще ни тласне да потърсим удоволствието от приятелската компания, културните мероприятия и светския живот. Няма да липсват поводи, както и възможности да се похвалим, да се поглезим, да доставим удоволствие на себе си или на близките си чрез малки подаръци и приятни изненади. И не би следвало да ги пропускаме, тъй като именно дни като този, ни връщат вкуса към живота и ни позволяват да му се порадваме по детски, непредубедено.

 

В каквито и ситуации да попаднем днес, следва да се опитваме да избягаме от рутината и добре утъпканите пътища. Те, макар и сигурни ще ни лишат от възможността да се възползваме пълноценно от благоприятните предпоставки. Днес новаторите и авантюристите ще бъдат галеници на съдбата, а онези, които са готови да рискуват, отдавайки предпочитанията си на новото и различното могат да открият неизследвани до момента възможности за себе си, както и неподозирани качества и таланти, чакащи да бъдат открити и приложени. Не се бойте да експериментирате, така или иначе традиционните решения ще се окажат по-неефективни.

 

Стремежът към повече свобода и независимост ще ни подтиква днес да излъчим своята индивидуалност, чрез оригинални постъпки и свежи решения. Пазарувайте в най-модерните магазини, посетете най-нашумялото заведение, не пропускайте покана за светско събитие, приятелска сбирка или романтична среща.

 

Работа и бизнес

Днес определено ще ни бъде трудно да се придържаме към рутината, да спазваме трудовата дисциплина, да се вместваме в графици и калъпи. Ако работата ви е творческа, всичко това е добре дошло-ще запомните този ден като един от най-продуктивните през този месец. Ако работите с документи, анализ и класификация на информация обаче, бъдете изключително внимателни. Широкия размах и бодрия оптимизъм, могат да станат причина да пропуснете подробности и да допуснете грешки и неточности. Последствията от тях ще бъдат трудно отстраними и ще ви се наложи да им посветите целия месец.

 

Здраве, хранене и красота

Доброто настроение и ентусиазмът днес, ще влеят достатъчно сили и жизненост, които можем да използваме за укрепващи здравето и физиката занимания и процедури. Единствено хората страдащи от сърдечно-съдови заболявания, ще трябва да бъдат по-внимателни и да избягват физическо натоварване и емоционален стрес. Не-натоварваща разходка на чист въздух, почивка и продължителен сън са препоръките за тях. Всички останали могат на воля да тичат, играят, танцуват и лудуват.

 

Кожата се нуждае от по богати кремове и маски, а клетките на тялото от повече витамини. Особено полезни са цитрусовите плодове, от които организма пълноценно ще извлече всички здравословни съставки.