9 ноември - По малко от всичко

Слънце в Скорпион, Луна в Дева

Астрологична картина на деня - 9 ноември

 

Петък ще ни предложи от всичко по малко и ако съумеем да се възползваме разумно от това предложение, може да се окаже един много успешен и приятен ден. Луната е в Дева, а това е знак който знае къде са разумните граници и може съзнателно да се придържа към тях. Е, разбира се освен когато става въпрос за работа, но слава Богу следват почивни дни.

 

Не са малко тия, които ще предпочетат да поработят до по-късно в стремежът си да използват докрай продуктивния период. Венера и Юпитер обаче днес настойчиво ще ни напомнят, че в живота трябва да има време и място за развлечения, покупки и подаръци, светски живот, обноски и маниери. Затова не се застоявайте прекалено дълго в офиса след края на работния ден - работата никога не свършва, а живота не винаги е толкова щедър на удоволствия. Не отказвайте покана за светски събития и приятелски сбирки. Срещи със стари приятели и близки до сърцето ни хора ще бъдат източник на сърдечни вълнения и радостни преживявания. Новите познанства обаче, ще се окажат не съвсем надеждни и би било най разумно да приберем торбата с очаквания и просто се забавляваме. А също и да не реагираме твърде остро на невинни критики и неволни забележки.

 

Умереността в поведението, емоциите и реакциите, днес може да ни спести доста грешки и неудобства. Заради твърде високия оптимизъм и стремежът към удоволствия, може да попаднем в капана на собствените си слабости или просто да останем с празни джобове. Ако изберете този ден за пазаруване задължително си направете списък на покупките и стриктно се придържайте към него.

 

Работа и бизнес

Повишената самоувереност днес ще ни дава сили и самочувствие, благодарение на които ще можем да свършим онова, за което до момента ни е липсвала решителност. Сега е момента да се заемем с трудни и неприятни задачи, които дълго сме отлагали. Изключение правят нови и непознати дейности, проекти и бизнес начинания.  Конфликти и недоразумения с партньори и контрагенти, както и текущи финансови проблеми могат да получат шанс за успешно разрешаване. Разумно и критично подхождайте към нови инвестиционни предложения.

 

Здраве, хранене и красота

Денят е прекрасен за отдих, лечение и профилактика на хронични заболявания. Особено внимание и грижи изисква храносмилателната система. Не я натоварвайте с груба и трудно смилаема храна, избягвайте злоупотребата с храни и напитки. Ако сте сред по-темпераментните и избухливи личности е разумно да отделите малко време за активен спорт във вечерните часове.
Денят е свързан с обмяната на веществата и е благоприятен за водни процедури и пречистване на организма и кожата.