Акулите гонят поредна победа срещу Етър днес

Спорт

09-11-2012, 14:32

Снимка:

Пресслужба Черноморец-Бургас

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Черноморец пусна билетите за Етър

Черноморец с пореден успех в А група

Вярвам, че сме по-добрият отбор, с по-добрите футболисти, смята Георги Чиликов

Днес се проведе редовния брифинг на „Черноморец-Бургас“. Преди мача с „Етър“ Велико Търново пред медиите застана помощник треньора на бургазлии Георги Чиликов, който сподели:

„С изключение на Борислав Балджийски, всички наши футболисти са здрави. Друг е въпроса, че някои от тях не са на нужното кондиционно ниво. Яник Боли вече е здрав, но е изостанал с подготовката и въпреки, че тренира с нас, все още не е напълно готов за игра.

Педро Мендес също няма да е в групата. Истината е, че и той не се намира в състояние, в което може да ни помогне. Аурелиен Лола вече е част от нашия отбор. Той тренира с нас, продължава своята адаптация, и ще бъде в групата за този мач.

Всеки път повтарям, че няма съперник, към когото да не проявяваме нужния респект. И към този момент продължаваме да следваме тази линия. Уважаваме и съдиите. Вчера имах възможност да наблюдавам едно полувреме от мач на „Етър“. Те имат своите качества и футболисти. От това, което показваме последно време, мога да кажа, че имаме нужното желание за победа. Също така вярвам, че сме по-добрият отбор, с по-добрите футболисти.

В същото време стана ясно, че продължават пробите на футболиста от трета френска дивизия. Той е оставил добри впечатления и скоро Черноморец ще проведе контрола, зада се видят качествата му и по време на мач.