Емануела празнува боса

Синеоката фолк грация Емануела отбеляза с луд купон рожденият си ден на връх Архангел Михаил в столичен фолк бар.

Топ изпълнителката на АРА Мюзик събра стотина приятели и поне още толкова фенове за да отпразнува личния си празник подобаващо.

Сред гостите на очи се набиваше бившият й приятел и син на собственика на продуцентската й компания – Денис Касъмов, за който тя едва не се омъжи преди време. От колегите в бранша, празника уважиха Борис Солтарийски, Джордан, Джина Стоева и Ивена.

Настоящият приятел на хубавицата не се появи на партито. Отсъствието му породи съмнения за евентуална раздяла на двамата влюбени. На въпросите ни къде е Никола и защо не е на празника на своята любима, рожденицата категорично отказа коментар.

В разгара на купона Емануела грабна микрофона и изпя няколко от най-нашумелите си и актуални песни. В импровизираният концерт се включиха и нейните колеги. Дуетното изпълнение с Джордан не закъсня, а Джина и Ивена не слязоха от сцената цяла вечер.

Освен огромната торта, пред фотоапаратите и камерите на рожденият ден имаше и много весели и танцуващи хора. Най-активна в танците беше самата рожденица, облечена с елегантна черна рокля с гол гръб.

Въпреки, че нямаше дълбоко деколте, палавите гърди на певицата често изкачаха през изрязаните отвори на роклята и нажежаваха обстановката.

Кулминацията дойде когато разкрепостената изпълнителка захвърли високите си обувките и затанцува боса, качена по диваните в заведението.

Сред получените подаръци изпъкнаха уникални бижута, бутикови тоалети, секси бельо и еротични аксесоари.