Лестер от Биг Брадър бил мъжка проститутка

Булевард

20-11-2012, 17:18

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

ББ лъже!

Цеце Орешкова се съблякла за 30 евро

Манекен, певец, организатор на партита и... жиголо

Никола Нестески, дечкото в Биг Брадър се оказа всестранно развита личност. Освен, че се похвали с полова издръжливост той се занимава с мода, пеене и т.н. но защо пропусна да спомене основния си източник на средства?!

В гей средите в Македония много добре познават Лестер, сладникавият младеж, често се пускал на платежоспособни мъже  и им предоставял мъжки ласки срещу заплащане.

Младежът не си падал по мъже, първоначално се предлагал на бизнес дами и застаряващи богаташки, но така и не успял да удари „бингото”. В търсене на "златната кокошка" попаднал на богати хомосексуални батковци и „минал на другия тротоар”. Лестер твърдо настоявал да бъде активен, но малкия му размер не задоволявал спонсорите и те поискали от него да ляга по корем. Това разказаха наши източници от гей общността в Скопие.

Фейсбук профилите на Никола изобилстват от многозначителни и примамливи, разголени снимки. Нестески позира на фотосите в мъжка компания по плажове, басейни и джакузита. Прегърнат, изплезен и усмихнат.

Дали ще успее да скрие истинската си същност пред новите съквартиранти ще стане ясно с течение на времето. Дали ще успее да намери богати български батковци, това е сигурно...