ББ лъже!

Булевард

20-11-2012, 00:48

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

Виж кои са новите съквартиранти в Big Brother All stars

Фразата „...Имаш две минути да напуснеш къщата на Биг Брадър завинаги...” се оказа лъжа

Селски бек, кугърка, онанист и Мис БЮРМ влязоха в Биг Брадър...

Брадъра вкарва разни хорица, употребява ги и ги изкарва с думите „Еди кой си, имаш две минути да напуснеш къщата на Биг Брадър завинаги...” , в понеделник вечер обаче се оказа, че ББ (ще го наричам така за кратко) послъгва.

За тези, които са чували думите на изпроводяк, а именно „завинаги”, и си мислеха, че никога няма да прекрачат прага на „къщата” отново, това се оказа малка телевизионна лъжа. 

Та така, ББ (това означава Биг Брадър, не Бойко Борисов) напълни къщата снощи с натирени, изгонени, победители и други екземпляри пребиваващи в този и други риалити формати.

Освен тръпнещата в очакване триглава ламя Лина, Пена и камшик Тодора, в къщата вече са плачещият Миро победител в ББ2, мастурбиращият Дими от ББ1, уриниращият в саксии Нед, който най-позорно бе изгонен от къщата още в първия сезон, „пипирудата” Стойка, прототипа на „Биекъма” Пацо от Гълъбово, ръгбиста Боби пак от третия сезон на всевиждащото воайорско шоу и телевизионната любов на Боби - Лиляна от града под тепетата. До тук само първи, втори и трети сезон на предаването.

Панайот намекна още във визитката си, че на Ники Кънчев му е време да се отдаде на заслужена почивка, като го нарече „пенсионерче”, ех Пацо и „комсомолче” щеше да свърши работа. Истината е, че участниците са поостарели, наедрели и дано да са поумнели, все пак някой от тях участваха в шоуто преди осем години.

Според водещият Ники, събирането на бивши участници в ББ „Ол старс” е прецедент в международната история на формата. След бърза проверка в интернет и това се оказа дебелашка лъжа. "Олд старс" ще е по правилно, бай дъ уей...

Ако случайно не ви е интересно, за разнообразие имаме сочна певица финалист от Х Фактор – Сани и двама участници от Скопие. Дечкото Лестер по кръщелно Никола (какво хубаво българско име) и детронираната Мис БЮРМ (това се намира някъде на запад от София) - Цеце ( имаше такава муха ако не се лъжа) по фамилия Орешкова. Съседка ни щедро е преотстъпила две млади звезди търсещи евро слава, както комшийка любезно предоставя две яйца и чаша захар с надежда после да почерпим с кекса, който сме забъркали.

И така къщата е пълна, очакват се следните комбинации сред тринайсетте съквартиранти (със сигурност ще влязат и още).

Ръгбистчето ще се опита да засучи манекенката Цеце, тя обаче си хареса просълзения Мирко. Лестер пък заяви, че харесва напращели каки, със сигурност ще има успех със узрялата Сани. Кугърката пък обича малки момченца, напомням, че си взе младо гадже по време на Х Фактор, та тя със сигурност ще намачка и нацелува с удоволствие „бейби фейс” малчугана.

Остават ми четири мъже и пет жени, които не мога да комбинирам за сега, а току виж се зародила и някоя „мъжка дружба”. Дими от ББ1 бе заявил навремето, че е бисексуален (според мен е моно) със сигурност ББ е измислил някакво мъжко изкушение и за него. А, дали Пацо няма да преоткрие мъжките ласки покрай палавия чичо Митко?! Напористия за секс в къщата Найден, вече толкова е отдаден на алкохола, че едва ли ще се огледа за жена.

Предстои влизането на още участници така, че тепърва ще се нареждат пешките по шахматната дъска. В къщата на лудите ще влезе и някой „пациент” на шоуто с най-оригинално мотивационно видео в интернет.

След бърз преглед на най-гледаните видео материали се набиват на очи млади гейчета жадни за слава, златотърсачки издирващи богат съпруг и огладнели  гларуси-манекени.

Ох, заболя ме главата, а аз исках само да кажа, че ББ лъже и напускането на къщата, никога не е завинаги.

Можеш да напуснеш къщата, но тя теб – НИКОГА!