21 ноември: Нептунови ями - избягвайте експериментите

Хороскоп

21-11-2012, 00:07

Снимка:

N/A

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ретрограден Меркурий - Инструкции за безопасно ползване

Сезонът на затъмненията

Слънце в Скорпион, Луна в Риби

Астрологична прогноза за деня - 21 ноември


Сряда ще ни прикани да поставим край на експерименталния период и ще ни върне отново към стари изпитани във времето модели и възможности. Съвсем навреме, предвид мощното Нептуново влияние, което от днес ще внесе в живота ни усещане за физическа и психическа слабост и нежелание да се погледне и осъзнае истината. Желанието да се оттеглим от активен социален обмен и да наблюдаваме безучастно как лети времето ще изисква съзнателни усилия, които наистина следва да положим днес, тъй като утре това ще ни бъде съвсем невъзможно. Допълнителни неудобства като загуба на информация, документи, вещи и ключове, провалени и отложени в последния момент срещи ще спомогнат за обърквацията.

 

По всичко личи, че през следващите дни деловият живот ще бъде източник, ако не на тревога, то на досада и ще трябва да си намерим достойни занимания, за да избегнем капаните заложени от странни и дори абсурдни слухове или собствените ни илюзии и объркани представи. Романтиката, която ни предлага интимният живот, е добра възможност за тези, които са щастливи с проверени във времето взаимоотношения, но създава предпоставки за драматични разочарования в живота на онези, които сега попадат под стрелите на Амур. Не приемайте желаното за действително и изчакайте времето да потвърди първоначалните впечатления от новото ви увлечение.

 

Работа и бизнес

Упорството, активността и последователността в действията днес ще имат двойно подчертана полза. От една страна те със сигурност ще ни помагат да постигнем видим напредък в текущите си дела, а от друга - ще ни предпазят от залитането в неясни и безперспективни начинания. Придържайте се стриктно към предварителните си планове и методите, които са доказали своята ефективност. Неоправданият оптимизъм и заблудата по отношение на личния потенциал могат да станат мотиви за обещания, които в последствие ще ни бъде трудно да изпълним. По същата причина не бива да възлагаме големи очаквания на тези, които днес ни обещаят помощ и съдействие.

 

Здраве, хранене и красота

Неясни симптоми, както и необосновани страхове във връзка с мними заболявания, могат да нанесат действителни поражения на здравето ни сега. Грешки в диагнозата и назначеното лечение пък, могат да имат необратими последствия върху него, така че би било разумно да отложите и диагностиката, и лечението. Организмът се нуждае от повече почивка, но и тук не бива да губим чувството за мярка, тъй като тя лесно може да премине в състояние на леност и апатия. Активното общуване, дразнещите звуци, интензивните цветове и натрапчивите аромати ще пораждат остри реакции и могат да станат причина за разклащане на емоционалното ни равновесие - добре би било съзнателно да ги избягваме.