Румънеца и Енчев пяха с Coolio и Goast в Румъния

Miss You вдигна ръцете на 1200 човека в клуб Барлето

Преди броени дни Румънеца и Енчев се завърнаха от Румъния с новината, че са сбъднали още една своя мечта – да направят съвместен концерт със своя идол Coolio. В един от трите най-ексклузивни нощни клуба в Букурещ, момчетата от любимото хип хоп дуо на България представиха своята музика, като в края на участието  изпяха на живо и новия си общ проект с легендарните рапъри – сингъла MISS YOU. Макар и без Haddaway, песента бе приета изключително добре от присъстващите над 1200 души и не случайно бе един от бисовете в края на вечерта.

„Barleto е един от най-впечатляващите нощни клубове не само в Букурещ, но и в цяла Европа и за нас беше изключителна чест да бъдем на неговата сцена рамо до рамо с един от най-великите хип-хоп артисти в света - Coolio. Покрай работата по проекта MISS YOU поддържахме доста интензивна комуникация с Coolio и Goast и когато от клуба разбраха че имаме готов съвместен сингъл, нещата просто се случиха. За съжаление само Haddaway не успя да се включи, но в бъдеще сме планирали и такъв концерт. Подготовката ни отне повече от месец, тъй като специално за това участие направихме изцяло клубни версии на английски език на най-големите ни хитове, които за наш най-голям кеф бяха приети супер добре. Дори и в най-смелите ни мечти не сме си представяли че можем да направим съвместен концерт с Coolio и Goast. В клуба имаше над 1200 души, които се кефеха мощно и партито бе едно от-яките на които някога сме пяли”, споделя Енчев.

„На репетицията изпяхме с Coolio цялата Hit’m high, като шокиращо той беше забравил част от текстовете на другите артисти (B-Real, Method Man, LL Cool J, Busta Rhymes). За нас беше голяма изненада, че всъщност тази емблематична хип хоп песен никога не е изпълнявана на живо от всички артисти, участващи в оригиналния запис. Причината на шега според Coolio е, че до момента никой не е извадил $150 000 за да се случи това. Неописуемо е усещането да се качиш на една сцена с артисти, като тях. Още по-яко е да споделят изпълнението на най-големия си хит с теб. Да пеем с Енчев Gangsta’s Paradise заедно с Coolio е един от тези моменти, които ще запомним за цял живот. Това е пореден успех за нас двамата в нашата, вече петнадесет годишна, музикална кариера. ”, допълва Румънеца.

Към настоящия момент, паралелно с множеството концертни изяви, Румънеца и Енчев са фокусирали усилията си върху окончателното приключване на работата по официалния музикален видеоклип към сингъла MISS YOU, чиято премиера се очаква за началото на месец Декември.