23 ноември : Ясни намерения -решителни действия

Хороскоп

22-11-2012, 20:13

Снимка:

IMPACT PRESS GROUP

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ретрограден Меркурий - Инструкции за безопасно ползване

Сезонът на затъмненията

Слънце в Стрелец, Луна в Овен

Астрологична картина на деня - 23 ноември

 

 В петък, външни обстоятелства или вътрешната ни нагласа ще ни извадят бързо от пасивния унес на последните дни и ще ни провокират към спешни действия и незабавни реакции. Именно от тях обаче следва да се въздържим, като се опитваме да запазим емоционално равновесие и практично се придържаме към последователност и премереност в поведението. Това ще ни помогне не само  да постигнем желания резултат, но и да се предпазим от грешки и сериозни неприятности.

Бързите решения и поетите отговорности, днес могат да ни изправят пред предизвикателства които не всеки може да понесе. С особено внимание следва да се отнасяме към конфликтни ситуации, дейности с подчертан риск от авария и по време на шофиране. Имайте пред вид, че днес за мнозина контролът върху поведението и емоциите ще се окаже непосилна задача, затова не разчитайте на това че околните ще се държат разумно и отговорно. Споровете, скандалите, нетактичното поведение и липсата на търпение ще бъдат винаги на една ръка разстояние , но ние сме тези които избираме дали да я протегнем към тях.

Въпреки предизвикателствата, които днешният ден ще постави пред нас той ни дава и възможности да постигнем повече отколкото сме планирали, затова се струва да мобилизираме усилията си и да проявим повече решителност в действията си. Съставете си план за действие и плътно се придържайте към него, без да позволявате на дребни провокации и случайни събития да ви отклоняват от замислите ви. Денят има пълният потенциал да ни помогне да се възползваме от пропуснати възможности. Ако нещо ви се изплъзна помислете добре дали шансовете наистина попадат в чужди ръце, или просто не ви достига смелост. Ако самооценката ви е реалистична и проявите повече решителност, ще можете с повече успех да се възползвате от благоприятните възможности.

 

Работа и бизнес

Налице са предпоставки, които създават сериозна опасност от производствени аварии и трудови злополуки в дейности и производства свързани с огън, вода, електричество, взривни вещества, механично оборудване и транспортни средства. Бъдете внимателни и вземете всички мерки, осигуряващи безопасни условия на труд. Обнавяване на обстоятеталствата ще породи раздвижване в деловия живот като цяло, а мощния енергиен прилив ще ни помогне да се справим с всякъкви предизвикателства. Сега е момента да се заемем с онова, което дълго сме отлагали, както и с работа, която изиква повече физически усилия.

 

Здраве, хранене и красота

Днес задължително си облечете нещо червено- това ще ви помогне да се настроите хармонично към честотите на деня които изискват разумно и достойно насочване на енергията за да не привличат разрушителни обстоятелства. Активния спорт е задължителен - няма значение какво ще спортувате, стига лицето ви да почервенее от него. Все пак бъдете внимателни да не нараните себе си или някой друг.

Кожата се нуждае от козметични грижи с по-интензивно действие. денят е благоприятен за изрусяване на косата и боядисване на побелелите коси. Подстригването ще привлече радост и обновление в живота ви..