Борисов рече край Елена: След 10 г. всички ще кажете браво!

Общество

29-11-2012, 13:30

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Бойко се провикна от тв кулата: Не те чувам, Сергеййй!

Всеки ден показваме какво се прави в най-голямата криза, отчете премиерът

Всеки ден показваме на хората какво прави нашето правителство и то в най-голямата криза, заяви премиера Бойко Борисов при откриването на обновена отсечка по пътя Твърдица – Елена.

Борисов си пожела по пътя да няма катастрофи и жертви и посочи, че жертвите на пътни инциденти тази година са значително по-малко в сравнение с предната.

Когато асфалтът е нов, сцеплението на гумите, маркировката, мантинелите са много по-сигурни, обясни премиерът и продължи:

"Може да съм по-притеснен за тези избори, но след 10 години всички вие ще кажете браво, че тогава в най-голямата криза се стегнахме и си направихме инфраструктура".

Той посочи, че вчера е открито едно от най-хубавите кръстовища. "Строим много в София, но строим много и в страната", каза Борисов. "Фактът, че днешният път е готов, сега във Варна ще ни е готов театърът, Спортната зала на университета", посочи премиерът.

"Близо 4 млрд. излишъци имаше при тройната коалиция, този път струва 11 милиона, направете си проста сметка, с 4 милиарда лева този път е 11 милиона. Колко такива пътища трябваше да има в България, за да ги видите тези пари къде са отишли", попита в заключение Борисов.

След като откри пътя той и министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова отпътуваха към Варна.