Бойко Борисов пита: Да падне ли забраната за пушене?

Чрез един от десетките профили във Фейсбук с име Бойко Борисов е зададен въпросът : “Какво мислите за предложението да отпадне забраната за пушене?“

Близо 400 човека от социалната мрежа отговарят, че одобряват. Да остане забраната са гласували 514. Явно сред феновете на премиера няма много собственици на заведения, които са изправени пред фалит. Колебаещите се, които мислят, че след 22 часа може би трябва да се разреши да се пуши в дискотеките са само 80 човека.
Въпросът е зададен преди два месеца. Фалшив или не, профилът има над 166 000 харесвания.
Оказва се, че чрез него се сондира мнение не само по темата за цигарите. Дори и при споделянето на новина като повишените цени на такситата, администраторът задава въпрос към четящите дали се возят на таксита. Публикувана е и снимката на тримата младежи от ромски произход, които се изгавриха с български национални герои. За да се поддържа дискусията е зададен и въпрос: Според вас това нормално ли е? В профила присъства и инфо за Мишо Шамара. Борисов тук се вълнува от хорското мнение дали с изказването си, че му се повръща от Бойко, рапарът не е прекалил. Редом до постовете, които го „рисуват“ като патриот, от името на премиера е направено и минипроучване дали гледаме Биг Брадър. Не липсва и анкета дали сме фенове на турските сериали. 1383 отговарят отрицателно, 320 гледат, а 132 изобщо не гледат телевизия.