Haddaway си харесал Гери Дончева за гадже (ВИДЕО)

Румънеца и Енчев се хвалят първия български клип сниман на 4 различни международни топ локации

След като в началото на месец Ноември, Румънеца и Енчев направиха аудио премиера на своя пет звезден международен проект MISS YOU с участието на Coolio, Haddaway и Goast, сега артистите от най-популярното хип хоп дуо на България са готови с клипа към парчето. Днес е премиерата на официалното видео към сингъла в Music Space TV, след което предстои разпространението на проекта в чужбина. Към момента, MISS YOU е най-мащабния проект на рапърите в цялата им петнадесет годишна кариера.

„Във видеото към оригиналната версия на MISS YOU финално включихме материал от Лас Вегас, София и Букурещ. Останалите кадри от Дубай и Лондон ще  влязат в клипа на ремикса, който ще пуснем в началото на 2013г. Едно от най-яките неща, които реализирахме в процеса на заснемане са, че успяхме да снимаме всички заедно, което е изключително трудно при интернационален проект. И Coolio, и Haddaway изразиха желание да снимаме заедно, а не поотделно, което е огромна чест и успех за нас. Кадрите с Coolio направихме в Букурещ преди и след нашия съвместен концерт с него в един от най-хитовете нощни клубове там, а специално за видеото Haddaway пристигна в София, което всъщност направи възможно снимките в един от най-авангардните столични клубове Mascara. Специално за видеото получихме разрешение от собствениците на едно от най-ексклузивните казина в България да снимаме там.”, разказва Енчев за снимачния процес на видеото към MISS YOU.

“В MISS YOU лирическия герой съм аз – страдам по изгубена любов. Енчев, Coolio, Goast и Haddaway са лошите момчета, които ме вкарват в света на нощните удоволствия – партита с красиви жени, казина и т.н. за да ми помогнат да забравя момичето на моя живот. И този път снимахме във видето едни от най-красивите българки – супер модела Гери Дончева, клубната икона Даниела Арнаут, мулатката Мери, Мариета, топ модели на Визаж. В ролята на моята голяма любов влезе една от най-красивите българки живеещи в САЩ и за мой късмет – моя много голяма фенка и приятелка.

Най-интересното от снимките бе, че след 2 часа съвместна работа на Haddaway с Гери Дончева, той ме дръпна на страни и каза: „Пич, това момиче е невероятно. Аз съм влюбен.” допълва Румънеца подробностите около сюжета на MISS YOU.

Режисьор и монтаж на видеото - Виктор Антонов. Музиката и аранжимента на MISS YOU са дело на Румънеца и Енчев, Haddaway и N.A.S.O, а текста на Румънеца и Енчев, Coolio, Goast и Haddaway. Продуцент и издател: Селект Мюзик Медия.