Празничният грим: драматичен и секси

Бургас Лайф

25-12-2012, 14:08

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Лукс и екстравагантност при празничните прически

Положете основа за дълготраен грим, хубав фон дьо тен, съобразен с тена ви и пудра, която да направи кожата като кадифе

Месец декември както винаги ни е подготвил купища специални поводи, които винаги изискват по-голяма доза внимание към визията на дамите. Тя трябва да е магнетична, шикозна и различна, за да се откроим в пълния си блясък за всяко събитие.

В такива моменти жените разчитат на своите тайни за красота, които са верен съюзник за постигане на перфектен резултат. Добрият макиаж е начин да изваем най-изящните форми от лицето като женствените скули, плътните сексапилни устни или големите ни изразителни очи, пише eMODNO.

Независимо върху коя част от лицето ще се фокусирате, на първо място е важно да положите основа за дълготраен грим, хубав фон дьо тен, съобразен с тена ви и пудра, която да направи кожата като кадифе. По време на празниците прекарваме цели нощи в движение, докато се забавляваме, затова е важно макиажът да е издръжлив и безупречен.

Внимавайте да не прекалите с ефектните багри! По-тъмният и интензивен нощен макиаж има за цел да очертае най-красивите части на вашето лице, затова акцентирайте там, където е силата ви. Може да се спрете на устните, като заложите на страстен червен цвят. Този есенно-зимен сезон нюансите на бургундовото и виолетовото при червилата също са безспорен хит.

Ако умеете да покорявате с поглед, акцентирайте върху очите. Изберете тъмни опушени сенки в преливащи оттенъци или бляскав грим в златисто, който моментално ще привлече вниманието и ще ви придаде празничен вид. Не забравяйте да подчертаете миглите с подходяща спирала.

Ако имате женствени скули задължително поставете подходящ цвят руж за вашия тен, който да направи чертите на лицето ви още по-съвършени.