Коледен купон с тотомилионера

Усърдието на финансовите копои въобще не притеснява новия тотомилионер на България

Красива кючекиня се качва на стола и щедро раздава гюбеци пред очите на купонджиите.

Колежката й брюнетка също е поставена нависоко и също толкова изкусно си върти ханша за радост на компанията.

Около младите момичета се завърта тежко хоро, а водачът развява трибагреника. Сервитьорите умело се разминават на косъм с танцуващите, докато пренасят десетки литри марково уиски и водка. На масите вече няма никакво място за поредните плата с тежки мезета и богати салати. Всички ядат и пият на корем, а храната и алкохолът въобще не намаляват.

Със сигурност това е едно от най-богатите угощения, които е виждал Перник. И нямам как да е иначе, след като за всичко плаща човекът, спечелил почти пет милиона лева от тотото. Виновникът за организацията на бляскавото събитие е Росен Русимов, престрашил се да се представи на света като щастливеца, уцелил шестте числа в момента, когато се натрупа рекорден джакпот от близо 9,5 млн. лева.

Росен си подели парите с друг късметлия от Бобошево, който решава да се скрие от света. И той като повечето българи е убеден, че да си признаеш за огромния късмет, значи да си навлечеш неприятности. И сякаш за да подкрепят народното мнение, данъчни тръгват по петите на Росен Русимов.

Запорират му сметките, проверяват му фирмите. Само че усърдието на финансовите копои въобще не притеснява новия тотомилионер на България и на 23 декември той събира най-верните си приятели, за да ги почерпи в най-елитната пернишка механа.