Ади писа до ангелите си, пожела им здраве

Животът

04-01-2013, 12:09

Снимка:

Facebook

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Коледен подарък от Ади - преборила е рака, идва си у дома!

Бургазлийката трябва да мине и курс физиотерапия, след това се връща у дома

"Искам да кажа на всички хора в България, колко много искам да им пожелая да бъдат най-вече здрави! И никога да не спират да вярват в силата на обединението между нас - българите. Защото ако не бяхте Вие, аз нямаше да съм тук! Благодаря ви!", това мило послание отправи към своите ангели 19-годишната Ади, която се лекува в немска клиника от онкологично заболяване.

"Съжалявам, че малко със закъснение, след празниците Ви пожелавам всичко това. Не забравяйте да вярвате! Не спирайте да правите добро и да помагате! 
Благодаря ви! Обичам ви! Нямам търпение да се прибера в България!", продължи бургазлийката, която замина за Германия през лятото. 

По информация на близките й Ади ще трябва да мине още три химиотерапии, които се назначават от лекарите в зависимост от състоянието на момичето и възможността на организма й да ги понесе. 

"След като приключи курсът, идва ред на физиотерапиите. А след това, живот и здраве, Ади ще се прибере у дома", пишат още администраторите на фейсбук страницата на кампанията Angels for Adi, която обедини цяла България и за няколко месеца успя да набере средствата, необходими за лечението.