Азис: Николета, Валери, Ванко1 са елитът, трябва да им се подражава!

Фолк певецът каза, че не се намесва във войната на Алисия и Ни Ло и определи враждата като "булчинска война"

"Опитах се да пресъздам разговорите, които чувам по време на участия и на екипа ми, но аз не говоря по този начин. Това е езика на народа", така обясни текста на последното си парче "Нещо мръсно" костинбродският славей Азис в предаването на Мартин Карбовски.

Водещият от своя страна  отказа да пусне звука в ефир и нарече текста "ужасен и отвратителен". Азис сподели още, че сам е написал думите към новото си парче. Той допълни, че има негативни коментари по повод сингъла, но те са 100, а хиляди пеели точно тази песен с него на участия и я знаели наизуст.

"Хората, които идват на мои участия, са най-освободените. Пресъздавам живота на тези хора, те имат пиперлив език", разказа Азис .

Запитан за бруталното начало на текста, в който мнозина видяха обратен удар по Алисия заради  "На кръгъл час" Азис само каза, че песента не е посветена на конкретен човек. Той допълни, че все пак не може да спре хората да се припознават. Закачките на Ни Ло и бившата на Валери класифицира като "булчинска война" и каза, че по никакъв начин не участва в техните разправии. 

Според Азис елитът на нацията пък е Николета, Валери, Ванко 1 и на тях трябва да се подражава. "Елитът на нацията е модел за подражание, в България писането на книги не те прави елитарен. В чужбина им пляскат на тези хора, като напишеш Lord of the Rings или друг такъв голям роман", допълни Азис. 

"На изборите ще пея за този, който ме покани. Не съм ангажиран с никоя политическа партия", сподели още фолк-певецът.