Психясал внук извършил касапницата в София? (СНИМКИ)

Крими

11-01-2013, 09:35

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Зловещо! Откриха пет трупа в апартамент в София

По телата на петте жертвите са открити много прободни рани

Разследващите предполагат, че кървавата драма, оставила след себе си пет трупа в апартамент в столичния квартал "Гоце Делчев", е дело на един от откритите мъртви двама млади мъже, който е имал психично заболяване.

Съседи издирвали възрастната жена, която живеела в жилището, след като не я били виждали дни наред. Те имали ключ от апартамента й, но когато влизат там я виждат в коридора - убита.

Втрещените съседи веднага викат полицията. В другите стаи униформените се натъкват на още четири трупа - най-близките на убитата възрастната жена, с които тя е живяла.

Става дума дъщеря й /на 54 години/, нейният зет /на 55 години/ и двамата й внука на 27 и 21 години.

Трагедията, сходна с тези, за които само сме слушали и гледали по новините от чужбина, се е разиграла в блок 254 на столичния квартал. Убитите са открити малко след 21.00 часа снощи.

Съседи разказаха, че единият от внуците е бил с психични отклонения, но не са знаели дали е бил освидетелстван.

Според други данни на разследващите и двете деца са имали леки психични проблеми, но предстои да бъде уточнено какви са те.

Семейството не е било конфликтно, не са имали пререкания със съседите. Не са ходили по гости, както и не са били посещавани от други хора.

Открит е пистолет, който е законно притежание на съпруга – бивш служител на министерството на отбраната. Неговата съпруга също е бивша служителка, но на МВР.

По телата на жертвите са открити много прободни рани, но също така има и гилзи.

"Това, че единият от двамата синове е извършителят на убийството, са предположения към следствения оглед, но нека бъдем категорични, когато се събере достатъчно информация", заяви комисар Валери Йорданов, директор на СДВР.

Вероятно убийството е извършено още в понеделник или вторник.

Заместник-градският прокурор на София Роман Василев коментира, че това е пълна трагедия на едно необщително семейство.

 "Било е по-затворено семейството. Назначена е съдебно-медицинска експертиза, чакаме химическите експертизи. По различен начин е настъпила смъртта на лицата. Ще видим тепърва дали двамата синове са имали психични отклонения. Може би в късния следобед ще има малко повече отговори", уточни още Василев.