Най-зле облечените на наградите "Златен Глобус" 2013

Модните престъпления на червения килим са факт

Каквото и да говорят критиците, на звездите сякаш не им пука, на всяка церемония има модни изцепки за наша радост и 70-тите годишни награди "Златен Глобус" не са изключение.

Тъмносинята рокля на Ева Лонгория от Пучи разкрива прекалено много за това събитие, иначе става, ако работиш в кабаре...

  

Клеър Дейнс е избрала рокля в истеричен ярък цвят от Версаче, сигурна съм, че покойният дизайнер се върти в гроба при вида на тази дреха...

 

Сара Хайланд с ансамбъл в две части на Макс Азариа Ателие, една проста черна вечерна рокля щеше да свърши по-добра работа. А това деколте, на какво ви прилича, да не би да е гледала телевизия Планета?

 

Алиса Милано в ПОРТС 1961, това рокля ли е или сме дръпнали шалтето от спалнята? Облечен с това нещо трябва да седиш само прав, материята се мачка грозно и... сами виждате резултата.

 

Росарио Доусън с рокля от неизвестен автор, който явно ще си остане такъв, предполагам, че модела е на квартална шивачка, бленуваща да чуе името си от екрана...

 

Тук мненията на модните критици зад океана се разделят, едни смятат Луси Лиу за модна икона и са убедени, че каквото и да облече винаги изглежда перфектно, други се чудят къде й е акъла, според мен синята рокля на пъстри рози от Каролина Херера я праща директно на маскен бал.

 

Джесика Частейн може и да е взела награда като актриса, но в стила хич я няма. Роклята на Келвин Клайн, която със сигурност е направена от някой друг, но не и от него, в горната си част имитира пяна от бледо зелено море и избледнява надолу. Освен това прилича на удължен до безкрайност блузон, а цветът не е направил нищо, за да допълни бледия тен и огнено червената коса.

  

Отново конфликт на „интереси” при критиците, Сиена Милър успя да ги скара. Според Ел Ей Таймс бродираният с цветя ансамбъл в две части от Ердем има дъх на шейсетте. Други обаче смятат, че това чудо на модния дизайн си е истински кич. Всички са единодушни, че изборът на две диамантени обеци в различни флорални цветове от Ван Клиф и Арпълс, забучени в едното ухо, е голямо попадение.

 

Холи Бери с рокля на Версаче, като цяло дрехата е чудесна, особено за фолк гилдията, ето къде могат да отидат милионите от Еврофондовете, но комбинацията от екзотично излъчване, истерични щампи, голо рамо и висока цепка до началото на бедрото, идва твърде много.

 

Джулиан Хю изненада всички с прекрасен бродиран със злато топ на бяла рокля на Моник Люлиер, но полата е истинска каша от органза. Червеният килим чак се изчерви под тежестта на толкова много плат...

 

Никол Ричи е в крак с модата, ръкавите се завърнаха на червения килим или може би й е студено, тя е избрала светлосиня дантелена рокля от Наим Хан и успешно я е комбинирала със сини сенки, но тази чанта, защо Никол, кажи защо?! Не съм виждала по-грозно нещо.