Най-грозните рокли на Планета-та

Архив

05-12-2012, 19:35

Снимка:

bulgaria.utre.bg

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

Нова Загора чества своя празник с литургия и с... Ивана

Глория празнува рожден ден на морския бряг

Азис налази Николета Лозанова, като мъж

Азис отива в манастир

Я, ендикату станало книжарница! Вечерта – чалгарница (СНИМКИ)

Поп срещу фолк в НДК утре

Фолкът превзе Sofia Live Club (СНИМКИ)

Поп певци превземат хитов фолк клуб

Възходът на чалгата убива нацията, смята Колумбиеца

Без чалга пред Общината за Нова година

Посрещат Лудогорец с бясна чалга във Враца

Чалгата скочи срещу вечерния час в Студентски град

Голите гърди на Галена радват нета (18+)

Андреа и Кубрат Пулев се сгодиха в Милано?

Андреа си показа циците в Германия

Фейсбук в шок, Азис циркулира в мрежата дегизиран като Андреа

Преслава, Галена и Цвети Янева снимат като принцеси

Преслава отмъкнала гадже на Бони

Ивана осъдена, не си плащала данъците

Концерта на Планета – ревю с грозни рокли и куци манекенки...

Ежегодната „модна седмица” на София, протичаща под формата на концерт за няколко часа, даде старта на абитуриентската еуфория.

Обявявам начало, старт, бъдещи абитуриенти време е да започнете да копирате роклите на любимите си певачици.

Силиконовите буфосинхронистки дефилираха в компанията на балерини и разхождаха безвкусни в повечето случаи кичозни рокли.

Мили бъдещи абитуриентки, моля не правете като тях!

Но, стига празни приказки ето най-ярките примери за крещяща нужда от налагане на моден запор и стилистическо ембарго над някои фолк „диви”:

Андреа

Андреа

Вили и Маури - стилистите на Пулевица са ми дружки, в повечето случаи се справят много добре, но този път или бюджета е бил ограничен или са се почерпили порядъчно докато са работили по тази дреха. Лъскавите стъкълца не успяват да прикрият липсата на форма в този прозрачен чувал, наречен гръмко – рокля. Дори появата на Василка на сцената, не можа да отклони вниманието ми от безвкусната и грозна  рокля на Андреа.

Даяна

Даяна

Простете неграмотността ми, не я бях чувала, както и тя не е чувала, че завесите от бившия партиен дом отдавна трябва да са на боклука. Дори оригиналният колан не успява да докара капка стил в ансамбълчето. Визията ала „тракийска жрица” не върши добра услуга на „певицата”, поне можем да я поздравим за опита й да избяга от клишетата на евтините къси полички.

Джена

Джена

Чудесен глас и нищо повече. Джена е хубавица, макар да не блести с кукленска красота, тя има чар. Тежката й пристрастеност към златната орнаментика и лампазите окичени на почти идентичните й къси, черни рокли е абсолютен клиничен случай и трябва да бъде разглежданата от психолозите. Сигурно е, че тя иска да има собствен стил и е факт, че го има, но този неин си стил е ужасен и не я отличава с нищо от кичозно облечените й колежки.

Гергана

Гергана

Певицата оприличавана на розова героиня със зурла от Мъпетите ни  се показа в бяло ансамбълче в стил стажантка в спешното на Пирогов. Ако бе комбинирала белия клиновиден панталон с черно сако или друг вид черен топ щеше да блесне с ненадминат стил, сега просто не блесна. Тя изпя дует с гаджето на Хари, упс изтървах се, това май не трябваше да го казвам, но какво пък, така или иначе никой не чете какво се пише за Гергана...

Ивана

Ивана

След тримесечно търсене най-накрая открихме палатката от базовия лагер на антарктическата ни  експедиция. От личен опит знам, че е трудно да изглеждаш елегантно когато си с едър кокал и напращяла фигура, но, не е невъзможно. Има и такива тоалети, този път Ивана не е успяла да открие такъв. Наблюдавайки изпълнението й си мисля, че твърде бързо е избрала роклята за единственото си участие през годината. Можеше да помисли малко повече и да открие своя правилен тоалет.

Малина

Малина

Вечната Амбър на фолка има нужда да поумнее и да осъзнае, че въпреки перфектната си форма вече не е малката палавница на чичо Митко и трябва да си избира сценично облекло достойно за възрастта. Предлагам да погледне тоалетите от последното турне на Мадона и да заимства нещо от наборката си за следващия концерт. Да не говорим, че облеклото й не помага по никакъв начин на бъдещите абитуриентки и ги принуждава да импровизират по темата. Стилистът в този случай Иван Радлов няма вина, той е изпълнил дадените му от Малинка напътствия.

Райна

Райна

Райнето винаги е искала да бъде гръцка богиня, нормално е, на цяла Македония й се искат подобни неща, но дали тази рокля си заслужаваше тези пет минути слава и следващите редове?! Не, разбира се. Затова няма да й отделям повече време.

Татяна

Татяна

Никой не може да обясни защо Татяна е откраднала тениската на Любо Ганев и излезе да пее облечена с нея на ревюто концерта. Може би Танчето е пренощувала у Любо и в бързината я е нахлузила.  След като попя две минути на плейбек и се позагря тя хвърли чаршафа и тогава всичко ми се изясни. Татяна е откраднала и тоалета на Гергана и затова се е скрила под камизолата на волейболния гигант Ганев...

Татяна и Гергана

Бялото може и да е на мода, но много моля консолидирайте избора на облекло преди концерти. Не си ли правите оперативки, планьорки или нещо подобно? А, забравих, вие не говорите по между си във вашия бранш.

Глория

Глория

Не, че роклята на Гло беше грозна, напротив, бих я определила като чудесна, но не знам защо нещо  ми дразнеше окото. Като установя какво ще го напиша.

Анелия

Анелия

Както винаги тя залага на разточителни деколтета, този път бе избрала лачен сутиен и кожено яке, а надолу клин, всичко това в ярко черно. Добре, да кажем, че аутфита й е изчистен, но за певица с едни от най-хубавите пропорции в ревюто можеше да ни покаже някоя красива рокля вместо тоалетче за чалготека. Ако беше сложила високи ботуши поне малко щеше да ми напомни на Мадона.

За да не ме помислите за дива хейтърка ще изтъкна и няколко големи модни постижения.

 Галена

Гелена и нейният стилист Борче Ристовски заслужават паметник точно до този на Цар Освободител, защото поне за малко ни освободиха от кича и халтурата обливаща сцената на Зала 1 на НДК. Дизайнерът умело е успял да озапти манията по камъчета и пайети на певицата с най-известното къпане във вана и е съумял да задоволи жаждата й за пух и перушина. Чудесен, красив, елегантен и жизнерадостен тоалет напълно олицетворяващ игривия характер на певицата, браво.

Цветелина Янева

Освен за визията на Галена със стилни рокли на Борче изпъкнаха Цветелина Янева, Глория и Преслава.

Галена и Преслава

Тоалетът на Преслава много напомня къса версия на сребристия аутфит на Галена от тазгодишните награди раздадени в началото на март. За информация на клюкарите обвиняващи Преси в копиране обяснявам, че роклите са от една и съща колекция на Борче Ристовски.

Любимата на режисьора Люси Иларионов – Ани бе облечена със секси тоалет разкриващ много умело всички нейни прелести, чудесен избор.

Липсват регистрирани модни престъпления в досиетата на Мария, Кали и Емилия.

 

Почитателката на Вивиън Уестуд – Камелия за пореден път показа креативност, авангардизъм и ексцентричност. Вечно променящата се певица остана вярна на традицията да шокира, радва и изненадва приятно публиката и феновете си. Подозирам, че зад юрнатият костюм на Камелия стои дизайнерката Мира Бъчварова.

Камелия

Камелия бе оригинална както винаги, не само, че нямам забележки, напротив изказвам поздравления и благодарности за умението да бъде перла в короната от шарени стъкълца.