Кристиян Коджуклиев издъхна след скок от сграда в столицата

Крими

18-01-2013, 21:57

Снимка:

Булфото, архив

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Бащата на Коджуклиев: Жена ми се уби от мъка по Кристиян (обновена)

По всяка вероятност един от бившите близки на Митьо Очите сам е посегнал на живота си

34-годишният Кристиян Коджуклиев, който преди години бе сред близките хора до несебърския наркобос Димитър Желязков - Очите, е издъхнал след скок от сграда в столицата, научи Burgasutre.bg.  

Случката се разиграла на ул. "Опълченска". По непотвърдени данни Коджуклиев бил в София на дело пред спецсъда. По всяка вероятност бургазлията е посегнал сам на живота си.

Както Burgasutre писа същото съдбоносно решение взе миналата пролет и майка му - Невена, която се самоуби като скочи в морето от Моста посред бял ден. По това време Кристиян бе в ареста по обвинение в изнудване на айтоския адвокат Венелин Вълчев. 

Той бе закопчан заедно с авера си Жулиян Недялков и още 6-има мъже при зрелищна акция на бургаските криминалисти на 11 ноември 2011-а. Впоследствие се оказа, че обвинения са повдигнати само срещу него и Недялков. 

Близките му тежко понасяли събитията, но най-трудно се справяла със ситуацията майката на Коджуклиев. След трагедията миналата пролет баща му Никола обясни, че тя не е издържала на мъката по Кристиян и след поредното свиждане в ареста се отправила към Морската.

Преди години името на Коджуклиев бе свързвано с близкото обкръжение на Димитър Желязков - Очите. По-късно обаче Кристиян бе дистанциран.

През юли 2005 г. той бе обявен за издирване след като по-голямата част от групата му бе задържана отново при полицейска спецоперация центъра по сигнал за рекет. По-късно той сам се предаде в полицията.
През 2006 г. фирмата му "Крим" бе наемател на плажа до къмпинг "Градина" на юг от Бургас.

Коджуклиев оставя три малки деца.