Лейди Гага иска да направи стриптийз на Чарли Шийн (ВИДЕО)

Чичо Чарли попадна в лапите на Лейди Гага, няма отърване...

Очевидно Шийн и "Родената по този начин" (Born this way) певица  са се сприятелили по време на снимките за продължението на филма на Робърт Родригес „Гриндхаус”, „Мачетето убива”, в което и двамата се появяват.

Въпреки, че никога не се срещнали на снимачната площадка, те си говорели по телефона и Гага офертирала акьора с идеята да се включи в следващият й музикален видеоклип. Което, само като се замисля, звучи по-скоро като първите пет минути на порно филм.

Пред интернет изданието The Daily Beast лошото момче разказва нещата така:

"Тя поиска от мен да участвам с нея в музикален видеоклип, това щял да бъде първият музикален клип за възрастни. Сюжетът е, тя е с Бритни Спиърс или някой друг в стриптийз клуб и те са танцьори, а аз съм клиент. И тя смята да направи пълен стриптийз в скута ми специално за мен, и ми каза: "Ако има човек, който трябва да получи този горещ, възбуждащ секси танц, това си ти."

Предполага се, че сцената ще изглежда горе долу така:

"Бях толкова поласкан, но ние не говорихме отново", казва Шийн.

За несигурния статут на сериала, в който вече не играе "Двама мъже и половина", той казва, че "се чувства зле" за старата си дружка и партьор Джон Крайър.

"Те загубиха силния си коз и наистина се оставиха на съдбата ... не мисля, че ще продължат след този сезон."

И тъй като никое актуално интервю със скандалния актьор няма да е пълно, без въпрос за премеждията му с Линдзи Лоън, които се състоят в това, че споделиха екрана за кратко във „Страшен филм 5”, той говори и за падащата звезда:

"Тя е много готина. Стана ми кофти за нея ", казва той. "Тя е срамежлива и уязвима, но инстинктите й са мъртви."

Също така в интервюто, Шийн твърди, че Линдзи е отказала да репетира сцената с него и са се срещнали за пет минути в гримьорната преди да застанат пред камерата.

Представител на Линдзи отрича това твърдение.