То бедър ли е, чудо ли е!?

Микел Рафинели е щастлива с пропорциите си, смята, че мъжете харесват по-налети жени

Микел Рафинели е 190 килограмова майка на четири деца, висока едва 162 см, с осем фута обиколка на талията, но тя е сигурна, че мъжете предпочитат жени със сочни извивки.

39-годишната едробедрена дама, която живее в Лос Анджелис, е значително по-широка, отколкото висока, но казва, че не би искала да се променя по никакъв начин.

"Обичам своите форми и не виждам смисъл от диети, тъй като нямам никакви здравословни проблеми", обяснява тя пред "Дейли мейл".

"Мъжете не харесват кльощави момичета, те харесват фигура тип пясъчен часовник", категорична е Рафинели.

Но има и трудности, влиза с рамо напред през вратите, кара камион, понеже не може да се побере в кола. У дома седи в подкрепени със стомана столове и спи в легло с широчина два метра.

Най-големият фен на Микел е нейният съпруг – Реджи Брукс, 40-годишен компютърен техник. Те са женени от десет години и Микел споделя, че той намира нейните извивки за секси и й казва всеки ден колко е красива.

Горещата "мама" не винаги е била дебела. Като тийнейджър дори е била много атлетична, тежала е само 63 кг, въпреки че пак е имала големи бедра – черта, която се е предавала по наследство в семейството й.

На 22 Микел ражда първото си дете и започва да качва килограми. От 82 кг скача на 107. "Обяснявам си го с бременността. Не виждам друга причина, защо ще трупам само в бедрата, въпреки че ям много", допълва дебеланката.

Микел твърди, че яде здравословно - закусва по две яйца с наденица и бекон, и шепа домати. Обядът й се състои в пържена риба и пържени картофи, но признава, че на вечеря идва голямото плюскане.

"Харесва ми да правя барбекю, пиле с ориз или каша. Взимам голяма порция, но не съм алчна. Хапвам си и фъстъци, мюсли, чипс".

С времето г-жа Рафинели надраснала злобните коментари на хората, като просто ги игнорира.

"Не искам да ставам по-голяма, но не искам да загубя и извивките си. Изглеждам страхотно! Надявам се, че вдъхновявам жените да мислят: Тя е щастлива с тялото си и аз също мога да бъда".