Топ инструктор учи как да тренираме кучето на двудневен семинар

Мисия Бургас

22-01-2013, 06:08

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Събитието ще се проведе този уикенд в Медово

Топ инструкторът и международен съдия към Българската републиканска федерация по кинология Антоан Хлебаров ще дава съвети и ценни инструкции за това как да тренираме заедно с домашните си кучета и да постигаме бързи резултати. 

Това ще се случи на първия по рода си в Бургаско двудневен семинар за кучета, който ще се проведе в центъра за обучение и хотел за домашни животни в Медово този уикенд.

"Подбрали сме интересни теми, съчетани с практика. Вторият ден е изцяло практически, за да могат участниците да приложат на място информацията от първия теоретичен ден", обясниха организаторите от Киноложки център Бургас.

Пълната програма и интересно видео вижте тук

Остават oще няколко дни, в които все още имате възможност да се включите в събитието. В случай, че не можете да заведете собствения си домашен любимец, организаторите ще ви предоставят куче, с което да изпробвате новите техники.

"Сигурни сме, че ще научите много нови интересни неща, които ще са ви полезни при отглеждането и възпитанието на домашните любимци. Интересно ще бъде и за желаещите да тренират кучешки спортове - заедно ще направим първата тренировка по аджилити", обясняват организаторите.

На финала всички участници ще получат диплома за завършен курс. 

Заявление за участие и повече информация може да получите на e-mail office@dogshotel.org.