Мол "Galleria Burgas" с още изненади през януари

Всеки ден до края на месец януари един късметлия, пазарувал в хипермаркет "Карфур" ще си отива вкъщи с кафемашина Dolce Gusto

Интригуваща ежедневна томбола стартира в мол Galleria Burgas. Всеки ден до края на месец януари един късметлия, пазарувал в хипермаркет "Карфур" в Galleria Burgas, ще си отива вкъщи с кафемашина Dolce Gusto.

Условията за участие в жребия са познати- с касова бележка за покупки от хипермаркета. За първи път в Бургас, обаче, прагът за участие е едва 15 лв.  Така срещу скромна сума тези, които изберат за своите всекидневни покупки хипермаркет "Карфур", ще могат да станат собственици на кафемашина номер едно в Европа и да гарантират качествения старт на деня си с най-съвременната технология за кафе в домашни условия. 

Томболата започна на 21 януари и ще продължи до 31 януари. Все още е в сила и "Големият SALE сезон", който донесе в Бургас модата на следколедните разпродажби. Драстични намаления, някои от които стигат до 70%, могат да се открият в почти всеки от магазините в мола.

Нов стил в отношенията търговец- клиент наложи Galleria Burgas със стъпването си на пазара в морския град. Политиката, насочена изцяло към желанията и нуждите на клиента промени напълно пазаруването в района. През изминалата година богата събитийна програма и много изненади превърнаха потребителите в приятели, които дори и за забавленията в свободното си време предпочитат многообразието на търговския център.