3 златни правила и той е във вашите крака

Виж как да ощастливиш мъжа до себе си

Когато стане дума за щастие, всеки гледа света от личната си камбанария и все се опитва да придърпа чергата към себе си. Наистина любовта е като бермудски триъгълник – където дори най-опитните моряци може да се загубят и удавят. Жените с часове могат да разказват колко са раними душите им и как мъжете не ги разбират. А те опитват ли се да разберат любимия до себе си? Ето само 3, но много важни потребности на мъжа:

Свобода, мила моя

Това е първата причина за мъжете, които не искат да се женят. Защо традиционно мъжкият пол смята, че бракът е хомот на шията, докато жените се впускат в семейното приключение с розови очила и романтичен копнеж?

За мъжете свободата е като въздуха за всяко живо същество. Което не означава, че иска да изневерява. Просто го плаши мисълта, че бракът ще го вкара в релси и строго разписание на дневния режим и задължения.

Действително, ако жената до него го притиска с нравоучения, ревност, „искам това, искам онова“ – и най-дебелокожият кавалер няма да издържи.

Истината е, че мирното любовно съвместно съжителство на двама души не бива да реже крилете нито на единия от двамата, а да носи щастие и наслада.

Приятелите му са закон

Срещите с приятелите му са закон божи. Една жена няма как да разбере нуждата от чисто мъжка компания. Какво правят там, защо се радват на цинични вицове и как две-три бири с магическа сила гонят стреса им, ще си остане загадка. На този въпрос не могат да отговорят нито жените, опитали се да шпионират, нито досадните любими, които са се внедрили за една-две срещи в свещените мъжки бърлоги.

Искам да съм важен

Това е запазена характеристика на мъжа. Искате ли да му угодите, да погалите егото му – направете така, че да се почувства важен, нужен, силен, покровител. Макар че по учебник мъжете обичат да бягат от отговорности, именно те ги правят щастливи. Дайте му да разбере колко е силен във всяко отношение – това е смисълът на живота му.

Оттук нататък брачните дни ще текат само по мед и масло.