Заради гафа със столиците номинираха Златка за "Издънка на годината"

Бургас Лайф

23-01-2013, 06:03

Снимка:

Facebook

Автор:

Пепи Чобанова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Златка Блек vs. Ни Ло за титлата "Най-гореща звезда"

Конкуренция за срамния приз на бургазлийката ще бъдат Антония Петрова и Силвия Бахати

Драмата на Черната Златка в изповедалнята на риалити формата Vip Brother с тоталното незнание що е то столица, държава и кое къде се намира й докара номинация за приза "Издънка на годината".

И докато бургазлийката упорито обяснява, че вече няма проблем с географията и апелира шегите по темата да секнат с мотива, че са се изтъркали, последователите на знойната плеймейтка продължават да я бъзикат под всеки фотос във Facebook.

Така всеки път, когато Черната Златка публикува снимка от пътешествие, се изсипват десетки въпроси къде точно е щракнат фотосът.

Компания в най-срамната от всички категории в ежегодните Paparazzi Awards й прави Антония Петрова. Моделката си запази почетно място за номинацията след като в края на октомври гръмна новината, че нашенката е коронована за Мисис Русия. Не минаха и няколко часа обаче и се появиха слухове, че титлата е купена от съпруга й. В последствие Петрова отрече това и заяви, че нарочно не е искала да новината да достига до родна земя преди големия финал, заради злоба на недоброжелатели.

Последната номинация в категорията на издънилите се тази година отиде при Силвия Бахати. Мотивът е, че месец преди да бъде избрана официално за Мис Плеймейт 2012 Бахати е сочена като 100-процентова победителка. На фона на останалите две предложения и факта, че почти няма конкурс, чиято победителка да не се знае има-няма няколко месеца преди събитието, феновете посочват само Златка и Петрова като фаворит в категорията. Гласуването продължава до 15 февруари.

Междувременно Черната Златка ще се състезава за още два приза "Най-чаровна усмивка" и "Най-секси звезда". Златка Блек публикува на стената си във Facebook само последните две номинации с молба за лайкове от феновете си и предвидливо пропусна да спомене третия приз, за който се "бори".