Златка Блек vs. Ни Ло за титлата "Най-гореща звезда"

Бургас Лайф

18-01-2013, 08:04

Снимка:

facebook.com

Автор:

Пепи Чобанова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Черната Златка с жесток стриптийз под дъжда

Черната Златка: Аз съм победител на народа

Бургазлийката с номинация и за "Най-чаровна усмивка"

Бургаското бижу Златка Димитрова ще влезе в лют сблъсък с колежката си по титла Николета Лозанова за наградата "Най-гореща звезда". Двете тъмнокоси красавици бяха номинирани за ежегодните Paparazzi Awards.

В битката за гласовете на феновете ще се включат още поп-фолк певицата Преслава и русото изкушение Гентиана Халити, която остана втора в тазгодишното издание на конкурса за силиконови красавици мис Плеймейт.

Пловдивчанката Николета Лозанова освен сериозната конкуренция на колежките си от еротичния конкурс ще трябва да се пребори за приза и с бившата на мъжа си и сочената за смъртния й враг-  Алисия. 

Бургазлийката пък е номинирана и в категорията "Най-чаровната усмивка". Там за отличието силиконовата хубавица ще се състезава с Анелия, Дебора, Ани Хоанг и Гергана.

Междувременно Черната Златка публикува на стената си материал, в който се съобщава, че повече няма да радва мъжкото око в еротични фотосесии. За разлика от друг път, когато бързо опровергава невярната информация, Златка не коментира публикацията, а само добави многозначителна усмивка.

Притеснени от новите планове на плеймейтката, верни нейни последователи агитираха да не прибързва с решенията и защитиха тезата си с железния аргумент, че хубавите неща трябва да се показват.