Родната банда Alley Sin ще подгрява Слаш

Българските музиканти стъпват на сцената на зала Фестивална точно в 20.00 часа

Вече е известна българската група, която ще подгрее публиката преди шоуто на легендарния музикант Слаш в София на 4 февруари. Това са момчетата от Alley Sin.

Музикантите ще се качат на сцената в зала Фестивална в 20.00 часа и ще забият здрав рок в продължение на 40 минути.

Бандата Alley Sin е създадена през 2008г. и черпи своето вдъхновение от класически блус, рок и пънк групи като New York Dolls, The Ramones, Guns, Faster Pussycat, Hanoi Rocks, Kiss, АC\DC, Motorhead и др.

За по-малко от година след създаването си музикантите успяват да създадат собствена ниша в българския музикален живот и разчитайки изцяло на авторска музика, да се превърнат в неизменна част от програмата на клубовете в цялата страна.

През 2010г. Alley Sin предприемат сериозно предизвикателство и тръгват на дълго клубно турне - за 30 дни те успяват да направят концерти в 25 града в цяла България.

През май 2011г. излиза сингълът "Shut Up Bitch" и видеото към него. Двата първи минидиска са напълно разпродадени, затова бандата издава нов сборен диск, озаглавен "Down on the Dirt", който съдържа всичко записано от тях до този момент.

През лятото на 2012г. групата започва записите на албума "Drunk, Trashed and Rollin'" и успява да подпише договор с американския лейбъл "Demon Doll Records" за дистрибуцията на старите им записи на територията на Америка. Само преди месец Аlley Sin издадоха своя нов сингъл "Wildheart", а дългоочакваният албум "Drunk, Trashed and Rollin" се очква да се появи на пазара на 21 февруари.

Интересът за концерта на Слаш в София е огромен, билетите вече са на изчерпване, ограничени количества от тях все още могат да се намерят в Билетен център НДК, мрежата на Тикетпро в цялата страна и онлайн на адрес www.ticktpro.bg.