"Алхимия на ритъма" представя терапевтът Мартин Иванов довечера

След промоцията на книгата ще се проведе и занимание с деца аутисти

Древното познание за числата, ритъмът на дишането и сърцето и настройката към вселенските вибрации ще покаже в Бургас ритъм терапевтът Мартин Иванов, който ще представи довечера книгата си "Алхимия на ритъма".

След представянето ще има практически сеанс, в който участниците ще могат да се докоснат до различни видове ударни инструменти и да се включат в една позитивно зареждаща алхимична ритъм сесия.

Събитието ще бъде в танцовата академия в к-с "Славейков" от 17.30. Освен демото на новото заглавие Иванов ще проведе и барабан-ритъмно занимание с деца аутисти. В рамките на 30 минути ритъм терапевтът ще проведе курс, предназначен за родители на деца с аутизъм. 

"Докато удрят барабанчетата с помощта на родителите си, децата се увличат в един ритъм, а така увличат и съзнанието си в друго състояние, което им помага да развият необходимите им за живота умения", разказва за метода ритъм терапевтът.

Събитието се провежда за втори път в града. Както Burgasutre писа 17 деца и родителите им имаха възможността да се запознаят с метода в началото на април миналата година.