Патенце, котенце, миличко, бейби ...

Животът

05-02-2013, 06:00

Снимка:

facebook.com

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Златка Блек vs. Ни Ло за титлата "Най-гореща звезда"

Какво всъщност разкриват обръщенията му към теб?

Как се обръща той към теб ? Можеш да разбереш чувствата му по начина, по който той те нарича само между вас си, разкрива електронното издание nie-jenite.bg.  
В дългите връзки обикновено партньорът нарича избраницата си с имена като " скъпа", "мила", "слънце". Мъж, който се обръща към теб по този начин показва, че намеренията му са сериозно и е отдаден на връзката ви.  Умалителните като "захарче" говорят за чувството му за хумор и предпочита да прекарвате повече вре
ме заедно. Има мъже, които вместо сладникави имена, използват като обръщение определена част от характера ти.
Тези мъже обикновено са креативни и те възприемат като свой съмишленик. Ако използва производни на името ти, то този мъж е лежерен тип. Той може би не е от най-гальовните мъже, които си срещала, но желае да има близост с теб. Нищо чудно  да се опитва да скъси дистанцията помежду ви, като съкращава името ти.Мъжете, които се придържат към хвалебствени етикети като “ангелчето ми”, много те уважават и се стремят да ти угаждат.
Но ако той те нарича “принцеса”, може би се дразни от държанието ти и ти организира пасивно-агресивен отпор.А към вас как са все обръщали най-често?