Семейство Бекъм, осъзнайте се!

Първите две места в класацията "моден провал на века" бяха дадени на Дейвид и Виктория

Компанията "Сентрал Контактс" направи допитване, в което помоли 1000 британци да определят най-големите модни катастрофи на звездите за 21 век.

Халката, която Виктория Бекъм носеше на устната си, докато все още развиваше певческата си кариера, беше определена за най-големия моден провал от 2000 г. насам.

На второ място е съпругът й Дейвид Бекъм с прическата си на пълзящи плитки.

"Виктория и Дейвид обикновено се смятат за най-стилната звездна двойка, но нейната халка на устната и неговата прическа на пълзящи плитки ще останат в историята като сериозен моден провал. Честно казано не знам какво си е мислил Дейвид с тази прическа. Предполагам, че му се свива стомахът всеки път, когато види снимката", казва участничка в допитването.

Прочутата рокля от месо на Лейди Гага, която тя носи на раздаването на видеомузикалните награди на MTV през 2010 г., беше класирана на трето място.

На четвърто е Ким Кардашян и всички дрехи, които носи. Черната кадифена рокля, с която Анджелина Джоли се появи на церемонията по раздаването на Оскарите миналата година, е поставена на седмо място.

В десетката попадат още модни гафове на Ники Минаж, Тулиза, Саймън Кауъл, Кайние Уест и Кейти Пери.