Скъпи, предложи ми!

Жени разкриват какво е перфектното предложение за брак

Най-идеалното предложение за брак е точно две години след запознанството, на безлюден плаж и на Свети Валентин, разкри нежната половина от човечеството.

Ако смятате да поискате ръката на половинката си, трябва добре да се постараете с предложението – кога и къде е най-подходящо разкрива нова анкета.

Всяка четвърта жена смята, че Денят на влюбените е много подходящата дата за пръстен, който любимият мъж да поднесе, паднал на колене. Звучи изтъркано, но факт. За да завърши всичко с "да", то мъжете трябва да включат елемент на изненада (според 32% от жените) и романтична обстановка (според 21% от дамите).

За 20 на сто от анкетираните падането на колене е напълно задължително. На колене повече ги обичат или какво? Всяка десета жена споделя, че от начина на поднасяне на пръстена зависи какъв ще бъде нейният отговор. 30% от бъдещите булки очакват партньорът им да е избере брачните халки, докато 62% искат да го направят заедно.

Явно клишираните традиции си остават за предпочитане за по-голяма част от жените. В крайна сметка обаче, задължително се вгледайте в любимата и усетете какво би пожелала самата тя.