Спри набезите на EVN, подай сигнал!

Над 800 казаха "да" на протеста в неделя срещу монопола и непосилните сметки

Над 800 са вече смачканите от набезите на EVN бургазлии, които казаха "да" в социалната мрежа Facebook за протеста тази неделя срещу монопола и непосилните сметки за ток.

Пенсионерка, която живее сама и стои на студено, за да прави икономии, изведнъж се оказва със сметка от 120 лв.! 

260 лв. сметка по празниците в семейство на работещи, при фактура от 86 лв. за предния месец! - това са само малка част от случаите, които разбуниха духовете на недоволството.

Ако и вие се чувствате засегнати от политиката на енергото, ако смятате, че и вашата сметка е непосилно висока и неправомерно завишена или имате друг проблем, екипът на Burgasutre.bg очаква вашите сигнали на тел. 0879 951 562. Обадете се и кажете вашата болка!

"Бургас, събуди се, виж Варна и Пловдив, ние къде сме", зоват в социалната мрежа най-активните на официалната страница на протеста. Както вече писахме някои от тях дори се заканиха да се заредят с яйца, домати и жълти стотинки за протеста в неделя.

Сборният пункт на недоволните е 11 ч. пред сградата на енергото на ул. "Александровска" срещу гарата.

Повече от 500 са вече и хората, които се подписаха и в онлайн петицията, чиято цел е хората да имат свободата да изберат кое ЕРП да им доставя ток.