Коремно дишане ще спасява Адел от "страшната" сцена

Певицата овладява сценичната треска с дихателна терапия

Малкото изяви на Адел след раждането на сина й предизвикват голям медиен интерес, така ще бъде и на "Оскар"-ите тази неделя.

"Адел страда от ужасна сценична тереска още от 16-годишна, но сега е по-лошо от всякога. Тя знае, че всички погледи са вперени в нея след близо година извън светлините на прожекторите, така че се нуждае от нещо, което да й помогне. Айда беше първият човек, който каза на Адел за коремното дишане и как то помогнало на Роби да преодолее сценичната си треска в последните години", разкри запознат източник пред в. "Дейли Стар".

Адел се е подложила на специалната китайска дихателна терапия Ци Гун, която й била препоръчана от съпругата на Роби Уилямс - Айда Фийлд.

Поп звездата ще изпее песента от последния филм за Джеймс Бонд Skyfall по време на специална церемония в почит на поредицата за британския таен агент, която ще се състои в рамките на церемонията по раздаването на Оскарите другата седмица. Песента е номинирана и за наградата в категорията "Най-добра песен".

"Терапията прави чудеса с Адел, откакто тя започна ежедневни упражнения при водещ индийски специалист. Учат я да диша с диафрагмата си вместо с гръдния кош, което променя много нещата. Адел каза, че се чувства като в нова фаза в живота си и е уверена, че може да победи сценичната треска веднъж завинаги", допълва източникът.

Той разкрива още, че Адел смята да изнесе концерти в Лас Вегас вместо да тръгва на изтощително световно турне, за да може да отделя повече време за семейството си и за сина си Анджело, роден през октомври 2012 г.