Бионсе и Джей Зи купуват "Невърленд"

Музикалното кралско семейство планира да разшири империята си с имота на Джако

Говори се, че Джей Зи и Бионсе се интересуват от закупуване на ранчото "Невърленд" създадено от покойния Майкъл Джексън.

Намерението за потенциална покупка е ясно, но ако някой може да изчисти имението от страховитата му слава, спотаените стонове и удавени в плач въздишки, това е именно щастливото семейство, чието влияние в момента властва над целият западен свят.

MediaTakeOut е източникът на тази информация. Те цитират „изключително вътрешен човек" в тяхната база данни. Историята гласи:

"Наш човек близък до семейството ни казва, че ако сделката е успешна, Джей и Бей планират да създадат не само свой дом върху имота, но и редица арт ателиета и звукозаписни студия."

Единственият недостатък е, че не може да се предвиди точно кога в това начинание, по време на някой запис, може да се чуе шума на лунната походка от духа на Майкъл, който вероятно все още броди наоколо.

Както и да е, обратно към реалните факти... Ранчото Невърленд се простира на около 2500 акра и обхваща десет квадратни километра земя. Така че, ако двойката не иска да записва след време, винаги биха могли да започнат индустриално земеделие в едно и също пространство.

Имотът се оценява на 100 милиона долара, които според нашите предположения, Джей-Зи и Бионсе правят за един следобед.