Бойко, на кого ни оставяш, Бойко!

Във Facebook се вдигнаха на бунт в защита на премиера

След като днес Бойко Борисов хвърли оставка, в социалните мрежи тутакси се появиха и пламенни защитници на премиера.

За отрицателно време бяха създадени групи, в които обожатели на Борисов призовават министър-председателя да осмисли решението си.

Потребителите в групата скоростно набъбват, а основното им опасение е, че ще попаднат в ръцете на БСП и ДПС.

Групите: "Не позволявайте Бойко да си отиде" и "Протест В Подкрепа На Бойко Борисов" са отворени и всеки може да се присъедини.

Страницата "Да подкрепим Бойко Борисов и ПП ГЕРБ" се радва на огромен интерес.

Отправеният в нея призив: "Пред парламента в подкрепа на Бойко Борисов! Побързайте софиянци - няма време!", събира всяка секунда харесвания и коментари.

Bulgariautre.bg ви представя някои от най-интересните изказвания на потребителите.

„Г-н Борисов не подавайте оставка ! Ние не искаме вашата оставка, а да се преборите с този проблем , защото ако подадете оставка държавата ни отива в ръцете на тройната коалиция, който са знаели какво ще стане като са сключвали тези договори и сега се наслаждават на положението, в което се намира България", пише потребителка.

„Ех, Бойко, Бойко, това ли трябваше да направиш!? Оставка! В какви ръце ни оставяш, Бойко? Нали мислеше за народа? Защо се подаваш на спекулации от има-няма 5000 човека от цялата страна, ами останалите колко сме !?", гневи се друга обожателка на Борисов.

Г-н Премиер с Вас сме !!! Подкрепям Ви на 100% !!! За мен е чест ,че Вие сте министър председател на България !!!, е позицията на фен на премиера в оставка.

Ако Бойко си отиде наистина само БОГ МОЖЕ да ни СПАСИ!, крайна е фенка на Борисов.

Сред вълните от коментари, един потребител прави мрачното заключение: "Бог да пази България."