Нейният живот струва 170 хиляди евро (ВИДЕО)

Ани се бори с левкемията, нужна е спешна трансплантация. Събрани са около 60 хиляди лева

32-годишната Ани Паунчева отвори душите на много добри хора. Младата жена иска да живее, бори се и сега има нужда от помощ, моята, твоята.

Преди три месеца Ани дари живот на малката Рая, сега се бори за своя. Разбира, че има остра форма на левкемия в дните около раждането на първото си дете. Четвърти месец е на тежка химиотерапия. Единственият й шанс да живее и да бъде с детето и съпруга си е костно-мозъчна трансплантация.

Днес получих лоша новина, каза съпругът й Мирослав. Германската клиника, която може да я излекува, от 150 хиляди евро е вдигнала цената на 170 хиляди. Проведох разговори и проучване по телефона. Оказа се, че официалната им оферта е по-висока, сподели мъжът.

Само за няколко дни в сметката на Ани са събрани близо 60 хиляди лева. Нужни са още около 280 хиляди. Помощта е нужна сега. След седмици може да е късно, казват лекари.

У нас вече е стартирана процедура по намиране на донор. Името на младата жена е в списъка на чакащите.

Според лекарите най-добре би било донорът на костен мозък да е близък роднина на Ани – брат или сестра. Тя е имала полубрат, който преди години починал при катастрофа. Шансът родителите да бъдат подходящи донори на костен мозък бил минимален. Въпреки това Мирослав успял да издири бащата на Ани, който преди няколко дни дал кръв за изследване.

Малката дъщеричка Рая, Мирослав и близките на Ани се обръщат към всеки, който може да помогне. За да върнем усмивката на майката, за да расте Рая обичана.

Приятелите й от клуба по салса организират две благотворителни партита – на 23 февруари в клуб „Занзибар” и на 1 март в хотел „Лайпциг”.

Направена е дарителска сметка на името на: Анна Николова Паунчева

Райфайзенбанк:

BIC: RZBBBGSF

IBAN No:

В лева: BG74RZBB91551092359002

В евро: BG77RZBB91551492359012

Адресът за даряване чрез PayPal: miroslav7@abv.bg

Посетете и "ПОМОГНЕТЕ ДА СПАСИМ АНИ" във Facebook.