Боулинг зала и воден атракцион на тезгяха на съдебните изпълнители

Парите

23-02-2013, 14:25

Снимка:

кчси

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

6 кила злато вадят на търг данъчните

До публичната продан на съоръженията за забавление се стигнало след запор

Четири боулинг машини на обща стойност 50 хил. лв. и супер воден атракцион излизат на публични търгове на частни съдебни изпълнители, показа репортерска проверка на Burgasutre.

Съоръженията за боулинг от марката GS-X се продават по две, като началната цена на всяка от двете групи е 22 500 лв. Оглед на вещите се извършва в боулинг залата в център "Кридо" в к-с "Меден Рудник" всеки вторник и четвърък.

Оборудването е собственост на фирма "Фигаро 2007", а до търга се стигнало след запор на имуществото, става ясно от описния лист на частен съдебен изпълнител Делян Николов. Предложения се приемат до 13-и март, а ден по-късно ще стане ясно дали оборудването има нов собственик.

7-метров воден атракцион също е обявен на търг с наддаване. В началото на ноември надуваемият басейн и трите двуметрови топки за ходене по вода се продаваха с начална цена 15 хил. лв. Сега атракциона е с 3 хил. лв. по-евтин.

В изгодната офертата влизат и рампа за басейна, електронно устройство за отчитане броя на ползване на топките, преградна стена за безопасност с винил, както и помпа за надуване. До търга отново се стигнало след запор, пише в обявлението си Николов. Огледи и оферти се приемат до 13-и март.