Орлов мост се приготвя!

Около 100-ина са се събрали преди големия протест утре

Около стотина са тази вечер гражданите, които се събраха до езерото Ариана, за да изразят недоволството си от изключително високите сметки за ток и парно.

Затишие пред буря има около Орлов мост, тъй като утре цяла България ще излезе на национален протест срещу монополите. Протестиращите ще са хиляди.

Някои от дошлите за пореден ден днес, развяват българския трибагреник, за да подчертаят, че гражданите ще продължат да искат справедливост и прозрачност при определянето на сметките за бита.

За други пространството край Орлов мост се превърна в място за открит дебат за това какво трябва да се случи от тук нататък и какво очакват гражданите от институциите в рамките на близките дни.

Продължават да се чуват идеите за провеждане на Велико Народно събрание и исканията за повече гражданско участие при вземането на важни решения за съдбата на хората от страна на контролните и регулаторните органи.

На Орлов мост дойдоха и хора, които донесоха сметките си за парно и ток, и ясно подчертаха, че не разбират защо трябва да плащат толкова големи суми за нещо, което почти не ползват.

Това е пореден ден на демонстрации.

Очаквайте подробности!